Zpět na produkty
Round Lab Birch Juice Moisturizing Cleanser - čistící gel Original price was: 419 Kč.Current price is: 359 Kč.Získejte 36 bodů!

Round Lab Birch Juice Moisturizing Sunscreen SPF 50+ PA++++

Round Lab Birch Juice Moisturizing Sunscreen SPF 50+ PA++++ je hydratační opalovací krém, který poskytuje vysokou ochranu před UV zářením. Díky březovému extraktu a kyselině hyaluronové nejen chrání pokožku, ale také ji hydratuje a vyživuje. Lehká textura se snadno vstřebává, nezanechává bílý film a je vhodná pro citlivou pleť.

  • chrání před UVA a UVB
  • chemické filtry

469 Získejte 47 bodů!

Skladem

Dodací lhůta je 2 pracovní dny

Možnosti doručení

Abychom vám doručili objednávku co nejrychleji, vybrali jsme si služby společností Zásilkovna a PPL. Zásilky expedujeme do 24 hodin a 90 % z nich doručíme již další pracovní den!

Zásilkovna Z-BOX - 69 Kč

Zásilkovna Domů - 99 Kč

PPL Parcelshop - 69 Kč

PPL až domů - 99 Kč

Bezpečné on-line platby s GoPay

Využíváme bezpečnou a osvědčenou platební bránu GoPay, díky které vám můžeme nabídnout nejmodernější způsoby on-line plateb včetně Apple Pay nebo Google Pay.

Originální produkty z EU distribuce

Všechny produkty, které naleznete na našem e-shopu, jsou z originálních distribučních kanálů a mají všechny potřebné certifikace a označení k tomu, aby se mohly prodávat na území ČR.

POPIS PRODUKTU

Round Lab Birch Juice Moisturizing Sunscreen SPF 50+ PA++++ je hydratační opalovací krém, který poskytuje vysokou úroveň ochrany před UV zářením. Tento SPF krém nejenže chrání pokožku před škodlivými UV paprsky, ale také ji hydratuje a vyživuje díky obsaženému březovému extraktu a kyselině hyaluronové.

Hlavní vlastnosti:

  • Vysoká ochrana před UV zářením: SPF 50+ a PA++++ poskytují širokospektrální ochranu proti UVA a UVB zářením, stejně jako modrému světlu.
  • Hydratace a výživa: Obsahuje šťávu z břízy bohatou na aminokyseliny, minerály a vitamíny, která zajišťuje intenzivní hydrataci a zklidnění pokožky.
  • Lehká textura: Krém má lehkou, snadno vstřebatelnou konzistenci, která nezanechává bílý film a je ideální pro vrstvení s dalšími produkty péče o pleť.
  • Protizánětlivé účinky: Niacinamid pomáhá snižovat hyperpigmentaci a zlepšuje celkový tón pleti, zatímco kyselina hyaluronová poskytuje hloubkovou hydrataci a zanechává pleť jemnou a hladkou.
  • Vhodné pro citlivou pleť: Bez obsahu dráždivých látek a bezpečné pro všechny typy pleti, včetně citlivé pokožky.

Objem: 50 ml

 

Pro koho je produkt vhodný?

  • pro všechny typy pleti

Nejste si jistí, zda-li je produkt vhodný právě pro Vás? Zjistěte svůj typ pleti!

Jak produkt používat?

Krém naneste rovnoměrně na očištěnou pokožku obličeje. Používejte ráno.

Upozornění

  • Pouze k zevnímu použití
  • Uchovávejte mimo dosah dětí
  • Neaplikujte na otevřené rány
  • V případě jakýchkoli známek podráždění přestaňte přípravek používat
  • V případě vniku produktu do očí důkladně propláchněte vodou
  • Expirace produktu uvedena na obalu

 

Složení

Aqua, Dibutyl Adipate, Propanediol, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Polymethylsilsesquioxane, Ethylhexyl Triazone, Niacinamide, Methylene Bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol, Cocoa-Caprylate/Caprate, Caprylyl Methicone, Diethylhexyl Butamido Triazone, Glycerin, 1,2-Hexanediol, Butylene Glycol, Betula Alba (Birch) Juice (1,425ppm), Sodium Hyaluronate, Hyaluronic Acid, Glyceryl Glucoside, Dipotassium Glycyrrhizate, Allantoin, Portulaca Oleracea Extract, Artemisia Annua Extract, Pinus Sylvestris Leaf Extract, Anthemis Nobilis (Chamomile) Flower Oil, Acrylate/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Stearoyl Glutamate, Polyacrylate Crosspolymer-6, Ethylhexylglycerin, Ascorbic Acid, Adenosine, Pentylene Glycol, Behenyl Alcohol, Poly C10-30 Alkyl Acrylate, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Decyl Glucoside, Tromethamine, Xanthan Gum, t-Butyl Alcohol, Tocopherol, Carbomer

Oficiální stránka výrobce

Customer Reviews

Based on 3 reviews
100%
(3)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
K
K.P.
Největší spokojenost ✨

Tohle SPFko mám už 4 měsícem a jsem s ním velmi spokojená 😊. Samozřejmě všechny produkty, které jsem objednala jsou skvělé.

A
A.K.
Nejlepší SPF

Toto SPF používám již několik měsíců a jsem maximálně spokojená - rychle se vstřebá a na pleti je velice příjemný. Rozhodně si později pořídím další balení.

T
Tereza S.
☀️🤩

Skvele SPF pro mou smisenou plet, rychle se vstrebava do pokozky, nenechava mastny film a zanecha takovy hezky glow finish. Urcite koupim znovu