Goodal Houttuynia Cordata Calming Moisture Cream

Goodal Houttuynia Cordata Calming Moisture Cream je vysoce účinný krém, který zklidňuje a hydratuje pleť. Obsahuje extrakt z toulně srdčité, známé svými léčivými vlastnostmi. Tento krém zajišťuje hlubokou hydrataci, obnovuje ochrannou bariéru pleti a má lehkou, rychle vstřebatelnou texturu, ideální pro každodenní použití.

  • zklidňuje pleť
  • hloubkově hydratuje

589 Získejte 59 bodů!

Skladem

Dodací lhůta je 2 pracovní dny

Možnosti doručení

Abychom vám doručili objednávku co nejrychleji, vybrali jsme si služby společností Zásilkovna a PPL. Zásilky expedujeme do 24 hodin a 90 % z nich doručíme již další pracovní den!

Zásilkovna Z-BOX - 69 Kč

Zásilkovna Domů - 99 Kč

PPL Parcelshop - 69 Kč

PPL až domů - 99 Kč

Bezpečné on-line platby s GoPay

Využíváme bezpečnou a osvědčenou platební bránu GoPay, díky které vám můžeme nabídnout nejmodernější způsoby on-line plateb včetně Apple Pay nebo Google Pay.

Originální produkty z EU distribuce

Všechny produkty, které naleznete na našem e-shopu, jsou z originálních distribučních kanálů a mají všechny potřebné certifikace a označení k tomu, aby se mohly prodávat na území ČR.

POPIS PRODUKTU

Goodal Houttuynia Cordata Calming Moisture Cream je vysoce účinný krém pro péči o pleť, který byl vytvořen s důrazem na uklidnění a hydrataci pleti. Tato krémová textura je obohacena extraktem z Houttuynia Cordata (toulně srdčité), což je tradiční léčivá rostlina známá svými uklidňujícími vlastnostmi.

Hlavní vlastnosti:

  1. Extrakt z toulně srdčité: Tato léčivá rostlina je bohatá na účinné látky, které pomáhají zklidňovat podrážděnou pleť a zároveň ji chránit před škodlivými vlivy životního prostředí.
  2. Hloubková hydratace: Goodal Houttuynia Cordata Calming Moisture Cream obsahuje složky, které zajišťují hlubokou hydrataci pleti a udržují ji pružnou a zdravou.
  3. Posiluje ochrannou bariéru pleti: Díky obsahu klíčových ingrediencí pomáhá tento krém obnovit ochrannou bariéru pleti, což je klíčové pro zdravou a odolnou pleť.
  4. Jemná a rychle vstřebatelná textura: Krém má lehkou texturu, která se rychle vstřebává, což z něj činí ideální produkt pro každodenní použití.

Objem: 75 ml

 

Pro koho je produkt vhodný?

  • pro mastnou pleť
  • pro kombinovanou pleť
  • pro pleť s akné

Nejste si jistí, zda-li je produkt vhodný právě pro Vás? Zjistěte svůj typ pleti!

Jak produkt používat?

Adekvátní množství krému naneste na očištěnou a tonizovanou pokožku obličeje.

Upozornění

  • Pouze k zevnímu použití
  • Uchovávejte mimo dosah dětí
  • Neaplikujte na otevřené rány
  • V případě jakýchkoli známek podráždění přestaňte přípravek používat
  • V případě vniku produktu do očí důkladně propláchněte vodou
  • Expirace produktu uvedena na obalu

 

Složení

Houttuynia Cordata Extract, Aqua, C13-16 Isoalkane, Betaine, Butylene Glycol, C12-14 Isoalkane, Pentylene Glycol, Glycerin, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Melia Azadirachta Flower Extract, Melia Azadirachta Leaf Extract, Curcuma Longa (Turmeric) Root Extract, Ocimum Sanctum Leaf Extract, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Ocimum Basilicum (Basil) Oil, Corallina Officinalis Extract, Centella Asiatica Leaf Extract, Hydrogenated Polydecene Vinyl Dimethicone, Caprylyl Methicone, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Panthenol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Dimethiconol, Tromethamine, Dipotassium Glycyrrhizate, Glyceryl Acrylate/Acrylic Acid Copolymer, Ethylhexylglycerin, 1,2-Hexanediol, Silica, Madecassoside, Dextrin, Asiaticoside, Tocopherol, Xanthan Gum, Disodium EDTA