Dr. Althea Natural Brightening Velvet Mask – platýnková maska

Dr. Althea Natural Brightening Velvet Mask je luxusní pleťová maska, která dodává zářivost a sjednocuje tón pleti. Vyrobena z jemného hedvábného materiálu, obsahuje extrakt z kořene lékořice, skvalan a arginin, které zajišťují hydrataci, rozjasnění a omlazení pleti.

  • rozjasňuje pleť
  • intenzivně hydratuje

89 Získejte 9 bodů!

Skladem

Dodací lhůta je 2 pracovní dny

Možnosti doručení

Abychom vám doručili objednávku co nejrychleji, vybrali jsme si služby společností Zásilkovna a PPL. Zásilky expedujeme do 24 hodin a 90 % z nich doručíme již další pracovní den!

Zásilkovna Z-BOX - 69 Kč

Zásilkovna Domů - 99 Kč

PPL Parcelshop - 69 Kč

PPL až domů - 99 Kč

Bezpečné on-line platby s GoPay

Využíváme bezpečnou a osvědčenou platební bránu GoPay, díky které vám můžeme nabídnout nejmodernější způsoby on-line plateb včetně Apple Pay nebo Google Pay.

Originální produkty z EU distribuce

Všechny produkty, které naleznete na našem e-shopu, jsou z originálních distribučních kanálů a mají všechny potřebné certifikace a označení k tomu, aby se mohly prodávat na území ČR.

POPIS PRODUKTU

Dr. Althea Natural Brightening Velvet Mask je luxusní pleťová maska navržená tak, aby Vaší pleti dodala zářivost a sjednotila tón pleti. Tato maska je vyrobena z jemného a hedvábného materiálu, který pokožce poskytuje přirozenou péči. Obsahuje extrakt z kořene lékořice, skvalan a arginin.

Hlavní vlastnosti:

  1. Osvěžení a rozjasnění: Dr. Althea Natural Brightening Velvet Mask obsahuje složky, které pomáhají rozjasnit pleť a snižují viditelnost pigmentových skvrn a nerovností v tónu pleti.
  2. Hedvábný komfort: Maska je vyrobena z měkkého a hedvábného materiálu, který se přizpůsobí konturám obličeje a poskytuje pokožce maximální komfort během aplikace.
  3. Hydratace a revitalizace: Složení masky hydratuje pokožku a pomáhá jí obnovit vitalitu a mladistvý vzhled.
  4. Omlazení pleti: Maska pomáhá bojovat proti příznakům stárnutí a zanechává pleť mladistvou a svěží.

Objem: 27 g

 

Pro koho je produkt vhodný?

  • pro všechny typy pleti
  • pro pleť s pigmentací

Nejste si jistí, zda-li je produkt vhodný právě pro Vás? Zjistěte svůj typ pleti!

Jak produkt používat?

Masku aplikujte na očištěnou pokožku obličeje, nechte 15-20 minut působit a poté odstraňte. Zbylou esenci vmasírujte do pokožky.

Upozornění

  • Pouze k zevnímu použití
  • Uchovávejte mimo dosah dětí
  • Neaplikujte na otevřené rány
  • V případě jakýchkoli známek podráždění přestaňte přípravek používat
  • V případě vniku produktu do očí důkladně propláchněte vodou
  • Expirace produktu uvedena na obalu

 

Složení

Aqua, Glycerin, Dipropylene Glycol, Methylpropanediol, Caprylic/Capric Triglyceride, Polysorbate 60, Sorbitan Stearate, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Hexylene Glycol, Butylene Glycol , Arginine, Carbomer, Hydroxyethylcellulose, Hydroxyacetophenone, Allantoin, Trehalose, Sorbitan Isostearate , PEG-20 Hydrogenated Castor Oil, 1,2-Hexanediol, Sucrose Cocoate, Squalane, Lactobacillus Ferment Lysate, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Dipotassium Glycyrrhizate, Bifida Ferment Lysate, Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract, Schizandra Chinensis Fruit Extract, Coptis Japonica Root Extract, Saccharomyces Ferment Lysate Filtrate, Citrus Grandis (Grapefruit) Seed Extract, Disodium EDTA, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Oryza Sativa (Rice) Extract, Acorus Calamus Root Extract, Avena Sativa (Oat) Meal Extract, Milk Protein Extract, Glyceryl Caprylate , Sodium Hyaluronate, Caprylyl Glycol, Honey Extract, Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Extract, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Perilla, Ocymoides Leaf Extract, Parfum

Oficiální stránka výrobce