Cosrx Advanced Snail Mucin Power Gel Cleanser - čistící gel Original price was: 479 Kč.Current price is: 439 Kč.Získejte 44 bodů!
Zpět na produkty

Benton Honest Cleansing Foam – čistící pěna

Benton Honest Cleansing Foam je lehká a jemná čisticí pěna, která dokonale odstraňuje nečistoty, make-up a nadbytečný olej z vaší pokožky. Tato pěna je formulována s přírodními složkami, které jsou šetrné k pleti a zanechávají ji čistou, svěží a hydratovanou. Jeho hypoalergenní a pH vyvážená formulace je vhodná pro všechny typy pleti, zejména pro pleť zralou.

  • efektivně čistí pleť
  • hydratuje a osvěžuje

Objem: 150 ml

229 Získejte 23 bodů!

Skladem

Dodací lhůta je 2 pracovní dny

Možnosti doručení

Abychom vám doručili objednávku co nejrychleji, vybrali jsme si služby společností Zásilkovna a PPL. Zásilky expedujeme do 24 hodin a 90 % z nich doručíme již další pracovní den!

Zásilkovna Z-BOX - 69 Kč

Zásilkovna Domů - 99 Kč

PPL Parcelshop - 69 Kč

PPL až domů - 99 Kč

Bezpečné on-line platby s GoPay

Využíváme bezpečnou a osvědčenou platební bránu GoPay, díky které vám můžeme nabídnout nejmodernější způsoby on-line plateb včetně Apple Pay nebo Google Pay.

Originální produkty z EU distribuce

Všechny produkty, které naleznete na našem e-shopu, jsou z originálních distribučních kanálů a mají všechny potřebné certifikace a označení k tomu, aby se mohly prodávat na území ČR.

POPIS PRODUKTU

Benton Honest Cleansing Foam je lehká a jemná čisticí pěna, která dokonale odstraňuje nečistoty, make-up a nadbytečný olej z vaší pokožky. Tato pěna je formulovaná s přírodními složkami, které jsou šetrné k pleti a zanechávají ji čistou, svěží a hydratovanou. Jeho hypoalergenní a pH vyvážená formulace je vhodná pro všechny typy pleti, zejména pro pleť zralou.

Hlavní vlastnosti:

  1. Jemné a hloubkové čištění: Lehká textura pěny jemně proniká do pórů, čistí pleť a odstraňuje nečistoty, make-up a nadbytečný olej, aniž by narušila přirozenou rovnováhu pokožky.
  2. Hypoalergenní formulace: Benton Honest Cleansing Foam je vyrobena s ohledem na citlivou pokožku a její hypoalergenní složení minimalizuje riziko podráždění.
  3. Přírodní složky: Formulace obsahuje přírodní složky, jako je aloe vera, které pomáhají uklidnit a hydratovat pokožku během čištění.
  4. pH vyvážená: Pěna má pH vyvážené, což podporuje zdravou rovnováhu pokožky a chrání její ochrannou bariéru.

Objem: 150 ml

 

Pro koho je produkt vhodný?

  • pro zralou pleť
  • pleť s vráskami
  • pro mastnou pleť
  • pro suchou pleť
  • pro kombinovanou pleť
  • pro normální pleť
  • pro pleť s pigmentací

Nejste si jistí, zda-li je produkt vhodný právě pro Vás? Zjistěte svůj typ pleti!

Jak produkt používat?

Naneste přiměřené množství pěny do dlaně společně s vodou a jemně masírujte obličej. Poté jej důkladně opláchněte vlažnou vodou.

 

Upozornění

  • Pouze k zevnímu použití
  • Uchovávejte mimo dosah dětí
  • Neaplikujte na otevřené rány
  • V případě jakýchkoli známek podráždění přestaňte přípravek používat
  • V případě vniku produktu do očí důkladně propláchněte vodou
  • Expirace produktu uvedena na obalu

Složení

Water, Myristic Acid, Glycerin, Lauric Acid, Palmitic Acid, Stearic Acid, Potassium Hydroxide, Butylene Glycol, Camellia Japonica Seed Oil, Sodium Lauroyl Glutamate, Sorbitan Olivate, Polyquaternium-10, Portulaca Oleracea Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Centella Asiatica Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Polygonum Cuspidatum Root Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Althaea Rosea Root Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Propanediol, Hydrolyzed Pea Protein, Phytosterols, Lecithin, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Squalane, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Ceramide Np, Zanthoxylum Piperitum Fruit Extract, Pulsatilla Koreana Extract, Usnea Barbata (Lichen) Extract, 1,2-Hexanediol, Fragrance

 

Oficiální stránka výrobce

Customer Reviews

Based on 1 review
0%
(0)
0%
(0)
100%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
B
B.S.
BENTON HONEST CLEANSING FOAM – ČISTÍCÍ PĚNA

Pěna hezky čistí pleť, ale bohužel musím snížit počet hvězdiček z důvodu vůně produktu, která je velmi nepříjemná.