Beauty of Joseon Glow Deep Serum Rice and Alpha-Arbutin

Beauty of Joseon Glow Deep Serum Rice and Alpha-Arbutin je výživné sérum, které kombinuje rýžový extrakt a alfa-arbutin pro zlepšení vzhledu pleti a dosažení zářivého a jasného vzhledu. Lehká a rychle se vstřebávající formule je ideální pro všechny typy pleti, včetně citlivé.

  • rozjasňuje pleť
  • posiluje ochrannou bariéru

Objem: 30 ml

449 Získejte 45 bodů!

Skladem

Dodací lhůta je 2 pracovní dny

Možnosti doručení

Abychom vám doručili objednávku co nejrychleji, vybrali jsme si služby společností Zásilkovna a PPL. Zásilky expedujeme do 24 hodin a 90 % z nich doručíme již další pracovní den!

Zásilkovna Z-BOX - 69 Kč

Zásilkovna Domů - 99 Kč

PPL Parcelshop - 69 Kč

PPL až domů - 99 Kč

Bezpečné on-line platby s GoPay

Využíváme bezpečnou a osvědčenou platební bránu GoPay, díky které vám můžeme nabídnout nejmodernější způsoby on-line plateb včetně Apple Pay nebo Google Pay.

Originální produkty z EU distribuce

Všechny produkty, které naleznete na našem e-shopu, jsou z originálních distribučních kanálů a mají všechny potřebné certifikace a označení k tomu, aby se mohly prodávat na území ČR.

POPIS PRODUKTU

Beauty of Joseon Glow Deep Serum Rice and Alpha-Arbutin je výživné sérum, které obsahuje vysoce účinné složky, jako je rýžový extrakt a alfa-arbutin. Toto sérum je navrženo tak, aby zlepšilo celkový vzhled pleti a poskytlo jí zářivý a jasný vzhled. Díky své lehké a rychle se vstřebávající formuli je ideální pro všechny typy pleti, včetně citlivé pleti.

Hlavní vlastnosti:

  1. Rýžový extrakt pro jasnou pleť: Rýžový extrakt je bohatý na vitaminy a minerály, které poskytují pleť jemnou a zářivou texturu. Pomáhá vyhlazovat a rozjasňovat pleť, což vede k jasnějšímu a zdravějšímu vzhledu.
  2. Alfa-Arbutin pro redukci pigmentových skvrn: Alpha-Arbutin je účinný přírodní složka, která pomáhá snižovat viditelnost pigmentových skvrn a nerovností pleti. Pomáhá dosáhnout vyrovnanějšího a jednotnějšího tónu pleti.
  3. Intenzivní hydratace: Sérum hydratuje pokožku a posiluje její ochrannou bariéru, což zlepšuje pružnost a hladkost pleti.
  4. Osvěžující a lehká textura: Beauty of Joseon Glow Deep Serum Rice and Alpha-Arbutin má lehkou a neklející se texturu, která se snadno vstřebává, aniž by zanechala pocit mastnoty. Je vhodné pro denní i noční použití.

Objem: 30 ml

 

Pro koho je produkt vhodný?

  • pro pleť s pigmentací
  • pro všechny typy pleti

Nejste si jistí, zda-li je produkt vhodný právě pro Vás? Zjistěte svůj typ pleti!

Jak produkt používat?

2-3 kapky séra naneste na očištěnou a tonizovanou pokožku obličeje, rovnoměrně rozetřete a nechte vstřebat. Vyhýbejte se oblasti kolem očí. Používejte každý den, ráno a/nebo večer.

Upozornění

  • Pouze k zevnímu použití
  • Uchovávejte mimo dosah dětí
  • Neaplikujte na otevřené rány
  • V případě jakýchkoli známek podráždění přestaňte přípravek používat
  • V případě vniku produktu do očí důkladně propláchněte vodou
  • Expirace produktu uvedena na obalu

Složení

Oryza Sativa (Rice) Bran Water, Aqua, Glycerin, Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Dipropylene Glycol, Alpha-Arbutin, Niacinamide,Methyl Gluceth-20, Panthenol, Polyglycerin-3, Trehalose, Glyceryl Glucoside, Hydrolyzed Jojoba Esters, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Ethylhexylglycerin, Hydroxyethylcellulose, Xanthan Gum, Arginine, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Arginine, Disodium EDTA, Coptis Japonica Root Extract, Sorbitan Isostearate, Glucose, Coix Lacryma-Jobi Ma-Yuen Seed Extract, Glycine Soja (Soybean) Seed Extract, Hordeum Distichon (Barley) Extract, Oryza Sativa (Rice) Extract, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Extract, Triticum Vulgare (Wheat) Seed Extract, Vigna Radiata Seed Extract, Zea Mays (Corn) Kernel Extract

 

Oficiální stránka výrobce

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)