Pyunkang Yul Moisture Serum Original price was: 539 Kč.Current price is: 479 Kč.Získejte 48 bodů!
Zpět na produkty
Cosrx Advanced Snail 92 All in One Cream Original price was: 539 Kč.Current price is: 439 Kč.Získejte 44 bodů!

Beauty of Joseon Glow Serum Propolis and Niacinamide

Beauty of Joseon Glow Serum Propolis and Niacinamide je vysoce účinné sérum, které kombinuje výhody propolisu a niacinamidu pro dosažení zářivé a jasnější pleti. Toto lehké sérum zlepšuje texturu pokožky, redukuje viditelnost pigmentových skvrn a dodává pleti mladistvý a oslnivý vzhled.

  • protizánětlivé vlastnosti
  • vyrovnává tón pleti

Original price was: 449 Kč.Current price is: 389 Kč.Získejte 39 bodů!

Vyprodané

Informujte mě, až bude produkt opět skladem
Možnosti doručení

Abychom vám doručili objednávku co nejrychleji, vybrali jsme si služby společností Zásilkovna a PPL. Zásilky expedujeme do 24 hodin a 90 % z nich doručíme již další pracovní den!

Zásilkovna Z-BOX - 69 Kč

Zásilkovna Domů - 99 Kč

PPL Parcelshop - 69 Kč

PPL až domů - 99 Kč

Bezpečné on-line platby s GoPay

Využíváme bezpečnou a osvědčenou platební bránu GoPay, díky které vám můžeme nabídnout nejmodernější způsoby on-line plateb včetně Apple Pay nebo Google Pay.

Originální produkty z EU distribuce

Všechny produkty, které naleznete na našem e-shopu, jsou z originálních distribučních kanálů a mají všechny potřebné certifikace a označení k tomu, aby se mohly prodávat na území ČR.

POPIS PRODUKTU

Beauty of Joseon Glow Serum Propolis and Niacinamide je vysoce účinné sérum, které kombinuje výhody propolisu a niacinamidu pro dosažení zářivé a jasnější pleti. Toto lehké sérum je navrženo tak, aby pomohlo zlepšit texturu pokožky, redukovat viditelnost pigmentových skvrn a dodat pleti mladistvý a oslnivý vzhled.

Hlavní vlastnosti:

  1. Extrakt z propolisu pro vyživení a hydrataci: Propolis je známý svými antimikrobiálními a protizánětlivými vlastnostmi, které pomáhají uklidnit a vyživit pokožku. Dodává pleti potřebnou vlhkost a zářivý vzhled.
  2. Niacinamid pro sjednocení tónu pleti: Niacinamid je účinná složka pro vyrovnání tónu pleti a snížení viditelnosti pigmentových skvrn. Pomáhá dosáhnout jasnější a jednotnější pleti.
  3. Antioxidanty pro ochranu pokožky: Beauty of Joseon Glow Serum Propolis and Niacinamide obsahuje antioxidanty, které pomáhají chránit pokožku před poškozením volnými radikály a vnějšími agresory, čímž pomáhají udržovat pleť zdravou a mladistvou.

Objem: 30 ml

 

Pro koho je produkt vhodný?

  • pro pleť s akné
  • pro mastnou pleť
  • pro kombinovanou pleť
  • pro zralou pleť s vráskami

Nejste si jistí, zda-li je produkt vhodný právě pro Vás? Zjistěte svůj typ pleti!

Jak produkt používat?

2-3 kapky séra naneste na očištěnou a tonizovanou pokožku obličeje, rovnoměrně rozetřete a nechte vstřebat. Vyhýbejte se oblasti kolem očí. Používejte každý den, ráno a/nebo večer.

Upozornění

  • Pouze k zevnímu použití
  • Uchovávejte mimo dosah dětí
  • Neaplikujte na otevřené rány
  • V případě jakýchkoli známek podráždění přestaňte přípravek používat
  • V případě vniku produktu do očí důkladně propláchněte vodou
  • Expirace produktu uvedena na obalu

Složení

Propolis Extract, Dipropylene Glycol, Glycerin, Butylene Glycol, Aqua, Niacinamide, 1,2-Hexanediol, Melia Azadirachta Flower Extract, Melia Azadirachta Leaf Extract, Sodium Hyaluronate, Curcuma Longa (Turmeric) Root Extract, Ocimum Sanctum Leaf Extract, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Extract, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Extract, Centella Asiatica Extract, Corallina Officinalis Extract, Lotus Corniculatus Seed Extract, Calophyllum Inophyllum Seed Oil, Betaine Salicylate, Sodium Polyacryloyldimethyl Taurate, Tromethamine, Polyglyceryl-10 Laurate, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Dextrin, Pentylene Glycol, Octanediol, Tocopherol, Xanthan Gum, Carbomer

 

Oficiální stránka výrobce

Customer Reviews

Based on 3 reviews
100%
(3)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
V
V.V.

Krásně se vstřebá, nezanechává mastný film. Pokožka je jasnější a zářivější

M
Martina K.

Příjemně jemné sérum, pleť je po něm Krásně jemná a pružná ❤️

B
B.J.

olejovita konzistencia, prv som sa bala ze bude zanechavat plet mastnu avsak serum prijemne prekvapilo. plet je po nom ziariva a vyzivena