Abib Heartleaf Calming Toner Skin Booster

Abib Heartleaf Calming Toner Skin Booster je osvěžující toner navržený pro uklidnění a posílení pleti. Obsahuje výtažky z toulně srdčité a pupečníku asijského, které redukují podráždění a zklidňují pokožku. Díky rostlinným složkám a kyselině hyaluronové posiluje ochrannou bariéru, dodává hloubkovou hydrataci a osvěžuje pleť.

  • uklidňuje pokožku
  • posiluje ochrannou bariéru

Objem: 200 ml

339 Získejte 34 bodů!

Vyprodané

Informujte mě, až bude produkt opět skladem
Možnosti doručení

Abychom vám doručili objednávku co nejrychleji, vybrali jsme si služby společností Zásilkovna a PPL. Zásilky expedujeme do 24 hodin a 90 % z nich doručíme již další pracovní den!

Zásilkovna Z-BOX - 69 Kč

Zásilkovna Domů - 99 Kč

PPL Parcelshop - 69 Kč

PPL až domů - 99 Kč

Bezpečné on-line platby s GoPay

Využíváme bezpečnou a osvědčenou platební bránu GoPay, díky které vám můžeme nabídnout nejmodernější způsoby on-line plateb včetně Apple Pay nebo Google Pay.

Originální produkty z EU distribuce

Všechny produkty, které naleznete na našem e-shopu, jsou z originálních distribučních kanálů a mají všechny potřebné certifikace a označení k tomu, aby se mohly prodávat na území ČR.

POPIS PRODUKTU

Abib Heartleaf Calming Toner Skin Booster je osvěžující tonikum, které je speciálně navrženo pro uklidnění a posílení pleti. S jemnou a bezpečnou formulací je vhodné pro kombinovanou pokožku a pomáhá zklidnit podráždění a zlepšit celkový stav pleti. Abib Heartleaf Calming Toner Skin Booster obsahuje výtažky z toulně srdčité a dalších přírodních složek, které mají významné účinky na pokožku.

Hlavní vlastnosti:

  1. Uklidňuje pokožku: S obsahem výtažků z toulně srdčité a pupečníku asijského pomáhá tonikum redukovat podráždění a zklidňovat citlivou pokožku.
  2. Posiluje ochrannou bariéru pleti: Díky obsahu rostlinných složek a hydratačních látek tonikum přispívá k posílení přirozené ochranné bariéry pokožky, čímž zlepšuje její odolnost vůči vnějším podnětům.
  3. Navrací vlhkost: kyselina hyaluronová a další hydratační složky dodávají pleti hloubkovou hydrataci, která zabraňuje suchosti a udržuje optimální hladinu vlhkosti.
  4. Oživuje a osvěžuje pleť: Lehká a rychle vstřebatelná textura tonika se snadno aplikuje a poskytuje okamžitou osvěžující úlevu pro unavenou pokožku.

Objem: 200 ml

 

Pro koho je produkt vhodný?

  • pro kombinovanou pleť
  • pro mastnou pleť
  • pro pleť s akné

Nejste si jistí, zda-li je produkt vhodný právě pro Vás? Zjistěte svůj typ pleti!

Jak produkt používat?

Tonikum aplikujte do dlaní nebo na vatový tampon a poté naneste na očištěnou pokožku obličeje. Následně aplikujte sérum nebo krém.

Upozornění

  • Pouze k zevnímu použití
  • Uchovávejte mimo dosah dětí
  • Neaplikujte na otevřené rány
  • V případě jakýchkoli známek podráždění přestaňte přípravek používat
  • V případě vniku produktu do očí důkladně propláchněte vodou
  • Expirace produktu uvedena na obalu

Složení

Aqua, Houttuynia Cordata Extract, Glycerin, Butylene Glycol, Pentylene Glycol, Xylitol, Bifida Ferment Lysate, Sodium Hyaluronate, Glycine Soja (Soybean) Seed Extract, Centella Asiatica Extract, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Gaultheria Procumbens (Wintergreen) Leaf Extract, Lonicera Japonica (Honeysuckle) Flower Extract, Betaine, 1,2-Hexanediol, Panthenol, Ethylhexylglycerin, Octanediol, Tocopherol, Biosaccharide Gum-4, Disodium EDTA, Xanthan Gum

 

Oficiální stránka výrobce

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)