Zpět na produkty
Purito Daily Go-To Sunscreen SPF50+/PA++++ Original price was: 549 Kč.Current price is: 429 Kč.Získejte 43 bodů!

Cosrx Hydrium Green Tea Aqua Soothing Gel Cream

Cosrx Hydrium Green Tea Aqua Soothing Gel Cream je lehký hydratační krém poskytující intenzivní hydrataci a zklidnění pleti. Obsahuje zelený čaj s antioxidačními vlastnostmi, který chrání pokožku před volnými radikály. Aloe vera a panthenol zklidňují podráždění a zarudnutí, zatímco lehká gelová textura se rychle vstřebává.

  • intenzivně hydratuje
  • zklidňuje pleť

599 Získejte 60 bodů!

Jen 2 skladem

Dodací lhůta je 2 pracovní dny

Možnosti doručení

Abychom vám doručili objednávku co nejrychleji, vybrali jsme si služby společností Zásilkovna a PPL. Zásilky expedujeme do 24 hodin a 90 % z nich doručíme již další pracovní den!

Zásilkovna Z-BOX - 69 Kč

Zásilkovna Domů - 99 Kč

PPL Parcelshop - 69 Kč

PPL až domů - 99 Kč

Bezpečné on-line platby s GoPay

Využíváme bezpečnou a osvědčenou platební bránu GoPay, díky které vám můžeme nabídnout nejmodernější způsoby on-line plateb včetně Apple Pay nebo Google Pay.

Originální produkty z EU distribuce

Všechny produkty, které naleznete na našem e-shopu, jsou z originálních distribučních kanálů a mají všechny potřebné certifikace a označení k tomu, aby se mohly prodávat na území ČR.

POPIS PRODUKTU

Cosrx Hydrium Green Tea Aqua Soothing Gel Cream je lehký hydratační krém, který je navržen tak, aby poskytoval intenzivní hydrataci a zklidnění pleti. Jeho složení je bohaté na zelený čaj, který má silné antioxidační vlastnosti a pomáhá ochránit pokožku před škodlivými volnými radikály.

Hlavní vlastnosti:

  1. Intenzivní hydratace: Obsahuje složky jako extrakt ze zeleného čaje, který zajišťují dlouhotrvající hydrataci pokožky, zanechává ji svěží a hydratovanou po celý den.
  2. Zklidnění pleti: Díky svému složení s aloe vera a panthenolem poskytuje tento krém účinné zklidnění a redukuje podráždění pokožky. Pomáhá uklidnit zarudnutí, zmírnit citlivost a posiluje ochrannou bariéru pleti.
  3. Lehký a rychle vstřebatelný: Jeho lehká gelová konzistence se rychle vstřebává do pokožky, nezanechává mastný pocit a nenarušuje líčení. Je ideální pro použití jak v rámci denní, tak noční péče.
  4. Antioxidační ochrana: Obsahuje extrakt zeleného čaje, který je známý pro své silné antioxidační vlastnosti. Pomáhá chránit pokožku před škodlivými účinky prostředí a prevenci předčasného stárnutí pleti.

Díky Cosrx Hydrium Green Tea Aqua Soothing Gel Cream bude Vaše pleť vypadat zdravě a bude odolná proti vnějším vlivům.

 

Pro koho je produkt vhodný?

  • pro mastnou pleť
  • pro citlivou pleť
  • pro smíšenou pleť

Nejste si jistí, zda-li je produkt vhodný právě pro Vás? Zjistěte svůj typ pleti!

Jak produkt používat?

Po důkladném vyčištění a tonizaci pokožky naneste na obličej, vyhýbejte se oblasti očí a úst. Nechte působit do úplného vstřebání.

 

Upozornění

  • Pouze k zevnímu použití
  • Uchovávejte mimo dosah dětí
  • Neaplikujte na otevřené rány
  • V případě jakýchkoli známek podráždění přestaňte přípravek používat
  • V případě vniku produktu do očí důkladně propláchněte vodou
  • Expirace produktu uvedena na obalu

Složení

Aqua,Propanediol, Camellia Sinensis Leaf Extract, Glycerin, Pentylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Panthenol, Tromethamine, Butylene Glycol, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Allantoin, Aloe Ferox Leaf Extract, Ethylhexylglycerin, Glyceryl Acrylate/Acrylic Acid Copolymer, Disodium EDTA, Hydrolyzed Hibiscus Esculentus Extract, Lupinus Albus Seed Extract, Moringa Pterygosperma Seed Extract, Melia Azadirachta Leaf Extract, Melia Azadirachta Flower Extra

 

Oficiální stránka výrobce

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)