Cosrx AC Collection Lightweight Soothing Moisturizer

Cosrx AC Collection Lightweight Soothing Moisturizer je lehký zklidňující hydratační krém navržený pro problematickou pleť náchylnou k akné. Zklidňuje a hydratuje pleť, reguluje tvorbu kožního mazu a posiluje ochrannou bariéru pokožky.

  • hydratuje a zklidňuje pleť
  • reguluje tvorbu mazu

489 Získejte 49 bodů!

Skladem

Dodací lhůta je 2 pracovní dny

Možnosti doručení

Abychom vám doručili objednávku co nejrychleji, vybrali jsme si služby společností Zásilkovna a PPL. Zásilky expedujeme do 24 hodin a 90 % z nich doručíme již další pracovní den!

Zásilkovna Z-BOX - 69 Kč

Zásilkovna Domů - 99 Kč

PPL Parcelshop - 69 Kč

PPL až domů - 99 Kč

Bezpečné on-line platby s GoPay

Využíváme bezpečnou a osvědčenou platební bránu GoPay, díky které vám můžeme nabídnout nejmodernější způsoby on-line plateb včetně Apple Pay nebo Google Pay.

Originální produkty z EU distribuce

Všechny produkty, které naleznete na našem e-shopu, jsou z originálních distribučních kanálů a mají všechny potřebné certifikace a označení k tomu, aby se mohly prodávat na území ČR.

POPIS PRODUKTU

Cosrx AC Collection Lightweight Soothing Moisturizer je lehký zklidňující hydratační krém, který byl speciálně navržen pro problematickou pleť náchylnou k akné. Tento krém je součástí AC Collection, která se zaměřuje na léčbu a péči o problematickou pleť.

Hlavní vlastnosti:

  1. Zklidňuje a hydratuje pleť: Obsahuje účinné látky, jako je aloe vera, které zklidňují podrážděnou pleť a dodávají jí optimální hydrataci.
  2. Kontroluje tvorbu kožního mazu: Obsahuje přírodní složky, jako je olej z čajovníku, které pomáhají regulovat přebytečnou produkci kožního mazu a redukovat lesk pokožky.
  3. Posiluje ochrannou bariéru pokožky: Díky obsahu ceramidů a niacinamidu podporuje tento krém obnovu ochranné bariéry pokožky, čímž zlepšuje její odolnost a ochranu před vnějšími vlivy.
  4. Lehká a rychle se vstřebávající textura: Jeho lehká a nelepivá textura umožňuje snadné a rychlé vstřebávání do pokožky, což zajišťuje pocit svěžesti a pohodlí.

Cosrx AC Collection Lightweight Soothing Moisturizer je ideální volbou pro ty, kteří hledají hydratační krém, který zklidňuje podrážděnou pleť a současně pomáhá redukovat akné. Používáním tohoto krému se můžete těšit na zdravou a vyrovnanou pleť bez nepříjemných podráždění a lesku.

Objem: 80 ml

Pro koho je produkt vhodný?

  • pro mastnou pleť
  • pro pleť s akné

Nejste si jistí, zda-li je produkt vhodný právě pro Vás? Zjistěte svůj typ pleti!

Jak produkt používat?

Po důkladném očištění a tonizaci pokožky naneste přípravek na obličej, krk a dekolt. Krém používejte ráno a večer.

 

Upozornění

  • Pouze k zevnímu použití
  • Uchovávejte mimo dosah dětí
  • Neaplikujte na otevřené rány
  • V případě jakýchkoli známek podráždění přestaňte přípravek používat
  • V případě vniku produktu do očí důkladně propláchněte vodou
  • Expirace produktu uvedena na obalu

Složení

Propolis Extract, Aloe Barbadensis Leaf Water, Camellia Sinensis Leaf Water, Butylene Glycol, Cetyl Ethylhexanoate, Glycerin, 1,2-Hexanediol, Niacinamide, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Cyclomethicone, Cetearyl Olivate, Betaine, Cetearyl Alcohol, Sorbitan Olivate, Panthenol, Ethylhexylglycerin, Allantoin, Xanthan gum, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Sodium Hyaluronate, Arginine, Zinc PCA, Betaine Salicylate, Mentha Haplocalix Extract, Menthyl Lactate, Citric Acid, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Asiaticoside, Asiatic Acid, Madecassic Acid

 

Oficiální stránka výrobce

Customer Reviews

Based on 2 reviews
100%
(2)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
Z
Zuzana F.
Top

Ultra lehký krém, nelepí, krásně se vstřebává. Na léto prostě dokonalost!

A
Anonymní
Doporučuji!!

Pokud máte mastnou aknozní plet nenajdete lepší krém. Nedráždí, příjemně voní po tee trea olejíčku a hydratuje plet.