Laneige Lip Sleeping Mask EX Berry

Laneige Lip Sleeping Mask EX Berry je noční maska na rty, která poskytuje intenzivní hydrataci a regeneraci během spánku. Obsahuje Berry Mix Complex™ s vitamínem C a antioxidanty z bobulí, které zjemňují suché rty a odstraňují odumřelé buňky. Díky Moisture Wrap™ technologii zanechává rty hladké, vláčné a vyživené.

  • hydratuje a regeneruje rty přes noc
  • hladké, vláčné a vyživené rty

469 Získejte 47 bodů!

Skladem

Dodací lhůta je 2 pracovní dny

Možnosti doručení

Abychom vám doručili objednávku co nejrychleji, vybrali jsme si služby společností Zásilkovna a PPL. Zásilky expedujeme do 24 hodin a 90 % z nich doručíme již další pracovní den!

Zásilkovna Z-BOX - 69 Kč

Zásilkovna Domů - 99 Kč

PPL Parcelshop - 69 Kč

PPL až domů - 99 Kč

Bezpečné on-line platby s GoPay

Využíváme bezpečnou a osvědčenou platební bránu GoPay, díky které vám můžeme nabídnout nejmodernější způsoby on-line plateb včetně Apple Pay nebo Google Pay.

Originální produkty z EU distribuce

Všechny produkty, které naleznete na našem e-shopu, jsou z originálních distribučních kanálů a mají všechny potřebné certifikace a označení k tomu, aby se mohly prodávat na území ČR.

POPIS PRODUKTU

Laneige Lip Sleeping Mask EX Berry je výživná noční maska na rty, která poskytuje intenzivní hydrataci během spánku. Díky obsahu Berry Mix Complex™ bohatému na vitamín C a antioxidanty z výtažků z bobulí, tato maska pomáhá zjemnit suché a popraskané rty, odstraňuje odumřelé kožní buňky a zanechává rty hladké a vláčné.

Hlavní vlastnosti:

  • Intenzivní hydratace: Obsahuje Moisture Wrap™ technologii, která vytváří ochranný film, uzamyká vlhkost a aktivní složky v rtech po celou noc.
  • Regenerace a zjemnění: Díky obsaženému murumuru máslu a oleji z kokosového ořechu se rty regenerují a zůstávají jemné a vyhlazené.
  • Vitamín C a antioxidanty: Směs bobulí (jahody, maliny, brusinky a borůvky) pomáhá chránit rty před volnými radikály a poskytuje vyživující péči.
  • Zjemnění suchých rtů: Při pravidelném používání redukuje odlupování kůže a zanechává rty hladké a plné.

Objem: 20 g

 

Pro koho je produkt vhodný?

  • pro všechny typy pleti

Nejste si jistí, zda-li je produkt vhodný právě pro Vás? Zjistěte svůj typ pleti!

Jak produkt používat?

Naneste masku na rty jako poslední krok vaší večerní péče o pleť. Ráno jemně otřete zbytky masky, čímž odstraníte odumřelé kožní buňky a zanecháte rty připravené pro denní péči nebo make-up.

 

Upozornění

  • Pouze k zevnímu použití
  • Uchovávejte mimo dosah dětí
  • Neaplikujte na otevřené rány
  • V případě jakýchkoli známek podráždění přestaňte přípravek používat
  • V případě vniku produktu do očí důkladně propláchněte vodou
  • Expirace produktu uvedena na obalu

Složení

Diisostearyl Malate, Hydrogenated Polyisobutene, Phytosteryl/isostearyl/cetyl/stearyl/behenyl Dimer Dilinoleate, Polybutene, Hydrogenated Poly(C6-14 Olefin), Microcrystalline Wax/Cera Microcristallina, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Synthetic Wax, Ethylene/propylene/styrene Copolymer, Sucrose Tetrastearate Triacetate, Mica, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Candelilla Wax Esters, Astrocaryum Murumuru Seed Butter, Fragrance, Limonene, Glyceryl Caprylate, Titanium Dioxide (Ci 77891), Butylene/ethylene/styrene Copolymer, Polyglyceryl-2 Diisostearate, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Methicone, Silica, Polyglyceryl-2 Triisostearate, Yellow 10 Lake, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Citral, Ascorbic Acid, Linallol, Blue 1 (Ci 42090), Water, Glycerin, Propanediol, BHT, Punica Granatum Fruit Juice, Rubus Idaeus (Raspberry) Juice, Vitis Vinifera (Grape) Juice