Round Lab 1025 Dokdo Eye Cream

Round Lab 1025 Dokdo Eye Cream je hydratační oční krém, který pečuje o citlivou oblast kolem očí. Obsahuje minerály z hlubokomořské vody a osm druhů kyseliny hyaluronové, které poskytují intenzivní hydrataci. Adenosin redukuje jemné linky, zatímco niacinamid rozjasňuje tmavé kruhy pod očima. Lehká textura je ideální pro všechny typy pleti.

  • hydratuje oční okolí
  • redukuje jemné linky a rozjasňuje tmavé kruhy pod očima

499 Získejte 50 bodů!

Skladem

Dodací lhůta je 2 pracovní dny

Možnosti doručení

Abychom vám doručili objednávku co nejrychleji, vybrali jsme si služby společností Zásilkovna a PPL. Zásilky expedujeme do 24 hodin a 90 % z nich doručíme již další pracovní den!

Zásilkovna Z-BOX - 69 Kč

Zásilkovna Domů - 99 Kč

PPL Parcelshop - 69 Kč

PPL až domů - 99 Kč

Bezpečné on-line platby s GoPay

Využíváme bezpečnou a osvědčenou platební bránu GoPay, díky které vám můžeme nabídnout nejmodernější způsoby on-line plateb včetně Apple Pay nebo Google Pay.

Originální produkty z EU distribuce

Všechny produkty, které naleznete na našem e-shopu, jsou z originálních distribučních kanálů a mají všechny potřebné certifikace a označení k tomu, aby se mohly prodávat na území ČR.

POPIS PRODUKTU

Round Lab 1025 Dokdo Eye Cream je hydratační oční krém navržený speciálně pro péči o citlivou oblast kolem očí. Je obohacen o minerály z hlubokomořské vody z oblasti Dokdo a Ulleungdo, které pomáhají udržovat pleť hydratovanou a podporují její přirozenou rovnováhu. Krém využívá osm typů kyseliny hyaluronové, které zajišťují hloubkovou hydrataci, zatímco adenosin pomáhá redukovat jemné linky a vrásky. Díky niacinamidu navíc rozjasňuje tmavé kruhy pod očima.

Hlavní vlastnosti:

  • Intenzivní hydratace: Obsahuje osm druhů kyseliny hyaluronové, které pronikají hluboko do pokožky a poskytují dlouhodobou hydrataci.
  • Redukce jemných linek a vrásek: Adenosin zlepšuje elasticitu pleti a pomáhá zmírnit projevy stárnutí.
  • Rozjasnění očního okolí: Niacinamid zesvětluje tmavé kruhy a sjednocuje tón pleti.
  • Podpora přirozené ochrany pokožky: Minerální složky z hlubokomořské vody chrání pokožku před vysoušením a vnějšími vlivy.
  • Lehká textura: Krém se rychle vstřebává, nezanechává mastný film a je vhodný pro všechny typy pleti, včetně citlivé.

Objem: 30 ml

 

Pro koho je produkt vhodný?

  • pro všechny typy pleti

Nejste si jistí, zda-li je produkt vhodný právě pro Vás? Zjistěte svůj typ pleti!

Jak produkt používat?

Po séru naberte přiměřené množství a jemně rozetřete pod oči včetně očních víček.

 

Upozornění

  • Pouze k zevnímu použití
  • Uchovávejte mimo dosah dětí
  • Neaplikujte na otevřené rány
  • V případě jakýchkoli známek podráždění přestaňte přípravek používat
  • V případě vniku produktu do očí důkladně propláchněte vodou
  • Expirace produktu uvedena na obalu

Složení

Aqua, Glycerin, Butylene Glycol, Decyl Cocoate, Pentylene Glycol, Octyldodecanol, Niacinamide, Dicaprylyl Carbonate, C12-16 Alcohols, 1,2-Hexanediol, Panthenol, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Polymethylsilsesquioxane, Palmitic Acid, Hydrogenated Lecithin, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Hydroxyacetophenone, Tromethamine, PVP, Xylitol, Allantoin, Dipotassium Glycyrrhizate, Ethylhexylglycerin, Adenosine, Sodium Phytate, Moringa Oleifera Seed Extract (Moringa Pterygosperma Seed Extract), Lupinus Albus Seed Extract, Hydrolyzed Hibiscus Esculentus Extract, Sea Water (Maris Aqua), Bisabolol, Tocopherol, Sodium Hyaluronate, Micrococcus Lysate, Bacillus Ferment, Hydroxypropyltrimonium Hyaluronate, Palmitoyl Tripeptide-5, Sodium Acetylated Hyaluronate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Potassium Hyaluronate