Dr. Althea Vitamin C Boosting Serum

Dr. Althea Vitamin C Boosting Serum je vysoce koncentrované sérum, které obsahuje 20% Vita Boosting Complex pro zlepšení tónu pleti, rozjasnění a redukci tmavých skvrn. Sérum je veganské, hypoalergenní a obsahuje 9 typů vitamínů, včetně vitamínu C a extraktu z rakytníku, poskytující hydrataci a zpevnění pleti bez podráždění.

  • rozjasňuje pleť
  • redukuje pigmentové skvrny

599 Získejte 60 bodů!

Skladem

Dodací lhůta je 2 pracovní dny

Možnosti doručení

Abychom vám doručili objednávku co nejrychleji, vybrali jsme si služby společností Zásilkovna a PPL. Zásilky expedujeme do 24 hodin a 90 % z nich doručíme již další pracovní den!

Zásilkovna Z-BOX - 69 Kč

Zásilkovna Domů - 99 Kč

PPL Parcelshop - 69 Kč

PPL až domů - 99 Kč

Bezpečné on-line platby s GoPay

Využíváme bezpečnou a osvědčenou platební bránu GoPay, díky které vám můžeme nabídnout nejmodernější způsoby on-line plateb včetně Apple Pay nebo Google Pay.

Originální produkty z EU distribuce

Všechny produkty, které naleznete na našem e-shopu, jsou z originálních distribučních kanálů a mají všechny potřebné certifikace a označení k tomu, aby se mohly prodávat na území ČR.

POPIS PRODUKTU

Dr. Althea Vitamin C Boosting Serum je vysoce účinné sérum zaměřené na zlepšení tónu pleti, rozjasnění a redukci tmavých skvrn. Složení tohoto séra obsahuje 20% Vita Boosting Complex, který kombinuje 9 různých typů vitamínů, včetně vysoké koncentrace vitamínu C, a extrakt z rakytníku řešetlákového (Hippophae Rhamnoides). Sérum je veganské, hypoalergenní a vhodné pro každodenní použití.

Hlavní vlastnosti:

  • Rozjasnění a sjednocení tónu pleti: Díky obsahu 20% Vita Boosting Complexu s vitamínem C zlepšuje sérum viditelně tón pleti a pomáhá redukovat tmavé skvrny a hyperpigmentaci.
  • Hydratace: Obsahuje 8 typů kyseliny hyaluronové, které pokožku hluboce hydratují, aniž by zanechávaly lepivý pocit.
  • Zpevnění a redukce jemných vrásek: Sérum obsahuje allantonin a tokoferoly, které pomáhají vyhladit jemné linky a zlepšit pružnost pokožky.
  • Hypoalergenní složení: Vhodné i pro citlivou pokožku, bez umělých barviv a parfemací, což minimalizuje riziko podráždění.

Objem: 30 ml

 

Pro koho je produkt vhodný?

  • pro všechny typy pleti
  • pro pleť s pigmentací
  • pro pleť s vráskami

Nejste si jistí, zda-li je produkt vhodný právě pro Vás? Zjistěte svůj typ pleti!

Jak produkt používat?

Pár kapek séra naneste na tonizovanou pokožku a jemně vklepejte pro lepší vstřebání. Při ranní rutině použijte také SPF!

 

Upozornění

  • Pouze k zevnímu použití
  • Uchovávejte mimo dosah dětí
  • Neaplikujte na otevřené rány
  • V případě jakýchkoli známek podráždění přestaňte přípravek používat
  • V případě vniku produktu do očí důkladně propláchněte vodou
  • Expirace produktu uvedena na obalu

Složení

Water, Hippophae Rhamnoides Fruit Extract, 3-O-Ethyl Ascorbic Acid, Panthenol, 1,2-Hexanediol, Ascorbic Acid, Tocopherol, Niacin, Pantothenic Acid, Thiamine HCl, Riboflavin, Pyridoxine, Folic Acid, Biotin, Butylene Glycol, Niacinamide, Dipropylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Propanediol, Polyglyceryl-10 Laurate, Sodium Hyaluronate, Hydroxypropyl trimonium Hyaluronate, Sodium Acetylated Hyaluronate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Potassium Hyaluronate, 1,2-Hexanediol, Dipotassium Glycyrrhizate, Carbomer, Tromethamine, Xanthan Gum, Ammonium Acryloyldimethyltaurate /VP Copolymer, Ethylhexylglycerin, Adenosine, Disodium EDTA, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Melia Azadirachta Leaf Extract, Melia Azadirachta Flower Extract, Coccinia Indica Fruit Extract, Solanum Melongena (Eggplant) Fruit Extract, Ocimum Sanctum Leaf Extract, Curcuma Longa (Turmeric) Root Extract, Corallina Officinalis Extract, Allantoin, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Taurine, Limonene