Efilow Heartleaf Biome Hydra Calming Cream

Efilow Heartleaf Biome Hydra Calming Cream je luxusní hydratační krém určený pro hlubokou hydrataci a zklidnění citlivé pokožky. Obsahuje 80% extrakt z himálajské toulně srdčité, známý svými protizánětlivými účinky, a patentovaný Slow Vegan Biome™ komplex. Krém posiluje kožní bariéru, rychle se vstřebává a je veganský i cruelty-free.

  • zklidňující účinky
  • hydratační a protizánětlivý

799 Získejte 80 bodů!

Skladem

Dodací lhůta je 2 pracovní dny

Možnosti doručení

Abychom vám doručili objednávku co nejrychleji, vybrali jsme si služby společností Zásilkovna a PPL. Zásilky expedujeme do 24 hodin a 90 % z nich doručíme již další pracovní den!

Zásilkovna Z-BOX - 69 Kč

Zásilkovna Domů - 99 Kč

PPL Parcelshop - 69 Kč

PPL až domů - 99 Kč

Bezpečné on-line platby s GoPay

Využíváme bezpečnou a osvědčenou platební bránu GoPay, díky které vám můžeme nabídnout nejmodernější způsoby on-line plateb včetně Apple Pay nebo Google Pay.

Originální produkty z EU distribuce

Všechny produkty, které naleznete na našem e-shopu, jsou z originálních distribučních kanálů a mají všechny potřebné certifikace a označení k tomu, aby se mohly prodávat na území ČR.

POPIS PRODUKTU

Efilow Heartleaf Biome Hydra Calming Cream je luxusní hydratační krém navržený pro hlubokou hydrataci a zklidnění citlivé a podrážděné pokožky. Tento krém je formulován s 80% extraktem z himálajské toulně srdčité (Heartleaf), který je známý svými protizánětlivými a zklidňujícími vlastnostmi. Krém také obsahuje patentovaný Slow Vegan Biome™ komplex, který zahrnuje fermentovanou hnědou rýži z Jeju a patentovaný laktobacil, který pomáhá obnovovat a posilovat kožní bariéru.

Hlavní vlastnosti:

  • Intenzivní hydratace: Obsahuje různé formy kyseliny hyaluronové, které zajišťují hlubokou a dlouhotrvající hydrataci pokožky.
  • Zklidnění a ochrana: Extrakt z srdcovníku a centella asiatica pomáhají zklidňovat podrážděnou pokožku a redukovat zarudnutí.
  • Podpora kožní bariéry: Ceramidy NP a další složky posilují a obnovují přirozenou bariéru pokožky, což pomáhá udržovat optimální vlhkost a chrání před vnějšími agresory.
  • Lehká a rychle se vstřebávající textura: Krém má lehkou, nelepivou konzistenci, která se rychle vstřebává a nezanechává mastný film.
  • Vegan a cruelty-free: Produkt je veganský a nebyl testován na zvířatech.

Objem: 70 ml

 

Pro koho je produkt vhodný?

  • pro všechny typy pleti
  • zejména pro citlivou pleť

Nejste si jistí, zda-li je produkt vhodný právě pro Vás? Zjistěte svůj typ pleti!

Jak produkt používat?

Malé množství krému vmasírujte do očištěné pokožky obličeje. Používejte ráno a večer.

 

Upozornění

  • Pouze k zevnímu použití
  • Uchovávejte mimo dosah dětí
  • Neaplikujte na otevřené rány
  • V případě jakýchkoli známek podráždění přestaňte přípravek používat
  • V případě vniku produktu do očí důkladně propláchněte vodou
  • Expirace produktu uvedena na obalu

Složení

Houttuynia Cordata Extract, Water, Glycerin, Methylpropanediol, 1,2-Hexanediol, Betaine, Isopropyl Palmitate, Hydrogenated Poly(C6-14 Olefin), Hydrogenated Polydecene, Saccharomyces/Rice Ferment Filtrate Extract, Centella Asiatica Extract, Ficus Carica (Fig) Fruit Extract, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Extract, Hydrogenated Lecithin, Sodium Hyaluronate, Lactobacillus Ferment Lysate, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Vinyl Dimethicone, Caprylyl Methicone, Polymethylsilsesquioxane, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Tromethamine, Glyceryl Acrylate/Acrylic Acid Copolymer, Sorbitan Isostearate, Xanthan Gum, Adenosine, Disodium Edta, Dextrin, Panthenol, Butylene Glycol, Ceramide Np, Cyanocobalamin, Dimethylsilanol Hyaluronate, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Madecassoside, Potassium Hyaluronate, Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Hydroxypropyltrimonium Hyaluronate, Sodium Hyaluronate Dimethylsilanol, Sodium Acetylated Hyaluronate, Ethylhexylglycerin