SKIN1004 Madagascar Centella Ampoule
SKIN1004 Madagascar Centella Ampoule 449 Získejte 45 bodů!
Zpět na produkty
Haruharu Wonder Black Rice Hyaluronic Toner For Sensitive Skin
Haruharu Wonder Black Rice Hyaluronic Toner For Sensitive Skin Original price was: 399 Kč.Current price is: 389 Kč.Získejte 39 bodů!

SKIN1004 Madagascar Centella Light Cleansing Oil

Objevte jemnou a účinnou péči s SKIN1004 Madagascar Centella Light Cleansing Oil, lehkým olejem pro čištění pleti, který dokonale odstraňuje make-up, přebytečný maz a nečistoty. Tento čisticí olej obsahuje extrakt z Centella Asiatica z Madagaskaru a šest rostlinných olejů, které zajišťují hloubkové čištění bez podráždění pokožky.

  • účinně odstraňuje make-up, SPF a nečistoty
  • hydratuje a zklidňuje pokožku

549 Získejte 55 bodů!

Skladem

Dodací lhůta je 2 pracovní dny

Možnosti doručení

Abychom vám doručili objednávku co nejrychleji, vybrali jsme si služby společností Zásilkovna a PPL. Zásilky expedujeme do 24 hodin a 90 % z nich doručíme již další pracovní den!

Zásilkovna Z-BOX - 69 Kč

Zásilkovna Domů - 99 Kč

PPL Parcelshop - 69 Kč

PPL až domů - 99 Kč

Bezpečné on-line platby s GoPay

Využíváme bezpečnou a osvědčenou platební bránu GoPay, díky které vám můžeme nabídnout nejmodernější způsoby on-line plateb včetně Apple Pay nebo Google Pay.

Originální produkty z EU distribuce

Všechny produkty, které naleznete na našem e-shopu, jsou z originálních distribučních kanálů a mají všechny potřebné certifikace a označení k tomu, aby se mohly prodávat na území ČR.

POPIS PRODUKTU

Objevte jemnou a účinnou péči s SKIN1004 Madagascar Centella Light Cleansing Oil, lehkým olejem pro čištění pleti, který dokonale odstraňuje make-up, přebytečný maz a nečistoty. Tento čisticí olej je obohacen o extrakt z Centella Asiatica z Madagaskaru a šest rostlinných olejů, které zajišťují hloubkové čištění bez podráždění pokožky.

Hlavní vlastnosti:

  • Hloubkové čištění: Účinně odstraňuje make-up, opalovací krém a přebytečný maz, aniž by zanechával mastný film.
  • Hydratace a zklidnění: Obsahuje Centella Asiatica a rostlinné oleje, které zklidňují a hydratují pokožku, což pomáhá udržovat její přirozenou rovnováhu.
  • Lehká textura: Vodnatá konzistence, která se snadno vstřebává a zanechává pokožku osvěženou a jemnou.
  • Přírodní složení: Obsahuje hypoalergenní rostlinné oleje, jako je olej z jojoby, slunečnice, olivy a bergamotu, které jsou šetrné k pokožce.

Objem: 200 ml

 

Pro koho je produkt vhodný?

  • pro všechny typy pleti
  • zejména pro suchou a citlivou pleť

Nejste si jistí, zda-li je produkt vhodný právě pro Vás? Zjistěte svůj typ pleti!

Jak produkt používat?

Olej naneste do suchých dlaní a krouživými pohyby vmasírujte do pokožky obličeje až do rozpuštění make-upu. Navlhčete dlaně vodou a opět vmasírujte. Olej se změní na lehkou, mléčnou emulzi. Přípravek opláchněte vlažnou vodou.

 

Upozornění

  • Pouze k zevnímu použití
  • Uchovávejte mimo dosah dětí
  • Neaplikujte na otevřené rány
  • V případě jakýchkoli známek podráždění přestaňte přípravek používat
  • V případě vniku produktu do očí důkladně propláchněte vodou
  • Expirace produktu uvedena na obalu

Složení

Ethylhexyl stearát, cetyl etylhexanoát, sorbeth-30 tetraoleát, extrakt z centella asiatica (10 000 ppm), olej ze semen slunečnice (Helianthus Annuus), olej z plodů bergamotu (Citrus Aurantium Bergamia), Olea Europaea (olivový) ovocný olej, Simmondsia Chinensis (jojobový) semenný olej, Ethylhexylglycerin, Pelargonium Graveolens květový olej, Rosa Damascena květový olej, Limonene, Linalool

Recenze zákazníků