Bidalli Vegan All in One Onsen-Sui Mist
Bidalli Vegan All in One Onsen-Sui Mist - pleťová mlha Original price was: 799 Kč.Current price is: 639 Kč.Získejte 64 bodů!
Zpět na produkty
SKIN1004 Madagascar Centella Ampoule
SKIN1004 Madagascar Centella Ampoule 399 Získejte 40 bodů!

SKIN1004 Madagascar Centella Hyalu-Cica Water-Fit Sun Serum SPF50+ PA++++

Objevte dokonalou ochranu před sluncem s SKIN1004 Madagascar Centella Hyalu-Cica Water-Fit Sun Serum SPF50+ PA++++. Toto opalovací sérum poskytuje vysokou ochranu před UV zářením, hydratuje a zklidňuje pokožku díky hyaluronové kyselině a extraktu z Centella Asiatica. Má lehkou, rychle vstřebatelnou texturu a je bezpečné pro korálové útesy.

  • UV ochrana s chemickými filtry
  • lehká konzistence

Original price was: 439 Kč.Current price is: 369 Kč.Získejte 37 bodů!

Skladem

Dodací lhůta je 2 pracovní dny

Možnosti doručení

Abychom vám doručili objednávku co nejrychleji, vybrali jsme si služby společností Zásilkovna a PPL. Zásilky expedujeme do 24 hodin a 90 % z nich doručíme již další pracovní den!

Zásilkovna Z-BOX - 69 Kč

Zásilkovna Domů - 99 Kč

PPL Parcelshop - 69 Kč

PPL až domů - 99 Kč

Bezpečné on-line platby s GoPay

Využíváme bezpečnou a osvědčenou platební bránu GoPay, díky které vám můžeme nabídnout nejmodernější způsoby on-line plateb včetně Apple Pay nebo Google Pay.

Originální produkty z EU distribuce

Všechny produkty, které naleznete na našem e-shopu, jsou z originálních distribučních kanálů a mají všechny potřebné certifikace a označení k tomu, aby se mohly prodávat na území ČR.

POPIS PRODUKTU

Objevte dokonalou ochranu před sluncem se SKIN1004 Madagascar Centella Hyalu-Cica Water-Fit Sun Serum SPF50+ PA++++. Toto opalovací mléko s konzistencí séra poskytuje vysokou ochranu před škodlivým UV zářením a zároveň hydratuje a zklidňuje pokožku díky unikátní kombinaci hyaluronové kyseliny a extraktu z Centella Asiatica.

Hlavní vlastnosti:

  • Vysoká ochrana před UV zářením: Nabízí SPF50+ PA++++, což zajišťuje maximální ochranu před UVB a UVA zářením.
  • Hydratace a zklidnění: Obsahuje hyaluronovou kyselinu a extrakt z Centella Asiatica, které hluboce hydratují a zklidňují podrážděnou pokožku.
  • Lehká textura: Sérum se rychle vstřebává, nezanechává mastný film a poskytuje osvěžující dewy finish.
  • Antioxidační účinky: Sedm druhů klíčových extraktů (např. extrakt z listů kamélie, extrakt z brokolice) poskytuje antioxidační ochranu a podporuje zdraví pokožky.
  • Bezpečné složení: Neobsahuje nanočástice a je bezpečné pro korálové útesy.

Objem: 50 ml

 

Pro koho je produkt vhodný?

  • pro všechny typy pleti
  • zejména pro suchou a citlivou pleť

Nejste si jistí, zda-li je produkt vhodný právě pro Vás? Zjistěte svůj typ pleti!

Jak produkt používat?

Dostatečné množství krému aplikujte na pokožku obličeje, krku a dekoltu jako poslední krok péče alespoň 30 minut před vystavením slunečnímu záření. V případě dlouhodobého pobytu na slunci aplikaci opakujte.

 

Upozornění

  • Pouze k zevnímu použití
  • Uchovávejte mimo dosah dětí
  • Neaplikujte na otevřené rány
  • V případě jakýchkoli známek podráždění přestaňte přípravek používat
  • V případě vniku produktu do očí důkladně propláchněte vodou
  • Expirace produktu uvedena na obalu

Složení

Aqua, Dibutyl Adipate, Propanediol, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Polymethylsilsesquioxane, Ethylhexyl Triazone, Methylene Bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol, Niacinamide, Coco-Caprylate/Caprate, Caprylyl Methicone, Diethylhexyl Butamido Triazone, Glycerine, 1,2-Hexanediol, Butylene Glycol, Centella Asiatica Extract(9800PPM), Betula Alba Bark/Leaf Extract, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Triticum Vulgare Sprout Extract, Medicago Sativa Leaf Extract, Brassica Oleracea Italica Sprout Extract, Eruca Sativa Leaf Extract, Camellia Japonica Leaf Extract, Sodium Hyaluronate(10PPM), Behenyl Alcohol, Poly C10-30 Alkyl Acrylate, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Decyl Glucoside Tromethamine, Carbomer, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Stearoyl Glutamate, Polyacrylate Crosspolymer-6, Adenosine, Xanthan Gum, t-Butyl Alcohol, Tocopherol, Hydrolyzed Hyaluronic Acid(1PPM), Inositol, Hyaluronic Acid(0.01PPM), Pentylene Glycol, Ethylhexylglycerin