Značky

6 důvodů, proč je Beauty of Joseon jedna z nejoblíbenějších korejských značek

beauty of joseon

Korejská kosmetika si získává stále větší popularitu po celém světě a jednou z nejvýraznějších značek je bezesporu Beauty of Joseon. Tato značka si mě získala nejen svými kvalitními produkty, ale také svým příběhem a filozofií. Zde je šest důvodů, proč je Beauty of Joseon tak oblíbená mezi milovníky péče o pleť.

Tradiční ingredience v moderním provedení

Beauty of Joseon čerpá inspiraci z tradiční korejské medicíny, známé jako Hanbang, která využívá byliny a přírodní složky k péči o pleť. Značka kombinuje tyto starodávné recepty s moderními technologiemi, což vede k vytvoření produktů, které jsou nejen účinné, ale také šetrné k pokožce. Mezi hlavní ingredience patří ginseng, rýžová voda, zelený čaj a švestková voda. Ginseng je známý svými anti-aging vlastnostmi a schopností zlepšovat krevní oběh, zatímco rýžová voda je bohatá na antioxidanty, které chrání pleť před volnými radikály.

Beauty of Joseon se inspirovala knihou “Gyuhap Chongseo”, která byla napsána v 19. století a obsahuje tradiční korejské recepty na péči o pleť a krásu. Tato kniha zdůrazňuje význam použití přírodních ingrediencí a správné péče o pokožku, což je filozofie, kterou Beauty of Joseon plně přijala. Produkty této značky tak spojují starodávnou moudrost s moderní vědou, což zajišťuje jejich vysokou účinnost a bezpečnost.

Beauty of Joseon

Čisté a minimalistické složení

Jednou z věcí, která mě na Beauty of Joseon nejvíce oslovila, je jejich závazek k minimalismu v kosmetice. Produkty této značky neobsahují zbytečné chemikálie, umělé barviva ani vůně. Díky tomu jsou ideální pro citlivou pleť, která může být náchylná k podráždění. Tento přístup k čisté kosmetice zajišťuje, že vaše pleť dostává jen to nejlepší, co příroda nabízí.

V dnešní době, kdy je trh zaplaven produkty plnými syntetických složek, je osvěžující najít značku, která se zaměřuje na jednoduchost a čistotu. Minimalistické složení produktů Beauty of Joseon nejenže snižuje riziko podráždění, ale také umožňuje, aby aktivní složky pracovaly efektivněji, což vede k lepším výsledkům péče o pleť.

Beauty of Joseon

Efektivní a všestranný Beauty of Joseon

Beauty of Joseon nabízí širokou škálu produktů, které pokrývají všechny aspekty péče o pleť. Mezi nejpopulárnější produkty patří SPF Relief Sun: Rice + Probiotics SPF 50+ PA++++, který je známé svými hydratačními a rozjasňujícími vlastnostmi, a Ginseng Essence Water, která revitalizuje pleť a dodává jí zdravý vzhled. Osobně jsem si oblíbila také jejich Radiance Cleansing Balm, který jemně odstraňuje make-up a nečistoty, aniž by pleť vysušoval.

Navíc, produkty Beauty of Joseon jsou navrženy tak, aby byly všestranné a vhodné pro různé typy pleti. Například Green Tea Calming Serum obsahuje zelený čaj a panthenol, které zklidňují podrážděnou pokožku, zatímco Glow Deep Serum s rýžovou vodou a arbutinem pomáhá rozjasňovat pleť a redukovat pigmentové skvrny. Tato všestrannost znamená, že si každý může najít produkty, které vyhovují jeho specifickým potřebám.

Beauty of Joseon

Pozitivní recenze a obliba mezi influencery

Beauty of Joseon si získala mnoho pozitivních recenzí od uživatelů i influencerů po celém světě. Produkty této značky jsou často doporučovány na sociálních sítích a v beauty blozích pro jejich účinnost a šetrnost. Například Revive Serum s ženšenem a šnečím mucinem je vychvalováno pro své hydratační a regenerační vlastnosti, které pomáhají obnovit poškozenou kožní bariéru.

Influenceři jako Hyram a James Welsh často zmiňují produkty Beauty of Joseon ve svých recenzích a doporučeních. Jejich pozitivní zpětná vazba a široký dosah pomohly značce získat globální popularitu.

Beauty of Joseon

Inovativní přístup k péči o pleť

Kromě využití tradičních ingrediencí a moderních technologií se Beauty of Joseon také snaží inovovat v oblasti péče o pleť. Jejich produkty jsou navrženy tak, aby poskytovaly více než jen základní péči – zaměřují se na konkrétní problémy pleti, jako je akné, hyperpigmentace a stárnutí. Například jejich Centella Asiatica Calming Mask je ideální pro zklidnění podrážděné pleti a snížení zánětu.

Nesmím opomenout ani Beauty of Joseon Relief Sun: Rice + Probiotics SPF 50+ PA++++, který poskytuje vysokou ochranu proti UV záření a zároveň hydratuje a vyživuje pleť. Tento opalovací krém obsahuje rýžový extrakt a probiotika, které podporují zdraví pokožky a chrání ji před škodlivými vlivy prostředí. Kombinace ochrany před sluncem a péče o pleť v jednom produktu je příkladem, jak Beauty of Joseon neustále hledá nové způsoby, jak zlepšit své produkty a poskytovat nejlepší možnou péči.

Beauty of Joseon

Beauty of Joseon A Cruelty-Free přístup

Jedním z důležitých důvodů, proč si vybrat Beauty of Joseon, je jejich závazek k etickým a cruelty-free praktikám. Značka se zavázala k tomu, že nebude testovat své produkty ani ingredience na zvířatech, a to v žádné fázi výroby. Tímto způsobem zajišťují, že jejich kosmetika je nejen účinná, ale také eticky vyrobená.

Beauty of Joseon se rozhodla neprodávat své produkty v zemích, kde je vyžadováno testování na zvířatech, například v pevninské Číně. Tento krok ukazuje jejich pevný závazek k ochraně zvířat a dodržování cruelty-free standardů. Navzdory tomu, že by mohli přicházet o velký trh, zůstávají věrní svým hodnotám, což je pro mě jako zákazníka velmi důležité.

Přestože Beauty of Joseon nemá oficiální certifikaci od organizací jako Leaping Bunny nebo PETA, jejich veřejná prohlášení a transparentní politika ohledně netestování na zvířatech poskytují dostatečnou jistotu o jejich etických praktikách. To, že značka bere svou odpovědnost vážně a aktivně se vyhýbá praktikám škodícím zvířatům, mě utvrzuje v tom, že podporuji správnou věc.


Osobně jsem byla nadšená z toho, jak rychle jsem viděla výsledky při používání produktů Beauty of Joseon. Moje pleť byla po několika týdnech jasnější, hydratovanější a zdravější. Oceňuji také jejich závazek k používání přírodních a bezpečných složek, což je pro mě jako pro někoho s citlivou pletí velmi důležité.

Jedním z mých nejoblíbenějších produktů je Dynasty Cream, který vám již brzy nabídneme také na našem e-shopu. Tento krém je bohatý a hydratační, ale zároveň se rychle vstřebává a nezanechává pleť mastnou. Po probuzení je má pleť jemná a vyživená. Když jsem poprvé vyzkoušela Radiance Cleansing Balm, byla jsem ohromena tím, jak efektivně odstraňuje make-up a nečistoty, aniž by pleť vysušoval. Tento balzám se stal nezbytnou součástí mé rutiny čištění pleti.