Dr. Althea To Be Youthful Eye Serum – oční sérum

Dr. Althea To Be Youthful Eye Serum nabízí revoluční péči pro jemnou pokožku kolem očí. Toto veganské sérum snižuje vrásky a jemné linky, hloubkově hydratuje a podporuje zadržování vody. Obsahuje adenosin a tokoferol, které obnovují elasticitu pleti a zlepšují její vzhled.

  • redukuje vrásky
  • zvyšuje elasticitu pokožky

399 Získejte 40 bodů!

Skladem

Dodací lhůta je 2 pracovní dny

Možnosti doručení

Abychom vám doručili objednávku co nejrychleji, vybrali jsme si služby společností Zásilkovna a PPL. Zásilky expedujeme do 24 hodin a 90 % z nich doručíme již další pracovní den!

Zásilkovna Z-BOX - 69 Kč

Zásilkovna Domů - 99 Kč

PPL Parcelshop - 69 Kč

PPL až domů - 99 Kč

Bezpečné on-line platby s GoPay

Využíváme bezpečnou a osvědčenou platební bránu GoPay, díky které vám můžeme nabídnout nejmodernější způsoby on-line plateb včetně Apple Pay nebo Google Pay.

Originální produkty z EU distribuce

Všechny produkty, které naleznete na našem e-shopu, jsou z originálních distribučních kanálů a mají všechny potřebné certifikace a označení k tomu, aby se mohly prodávat na území ČR.

POPIS PRODUKTU

Dr. Althea To Be Youthful Eye Serum představuje revoluční řešení pro ochranu a péči o pokožku kolem očí, která je známá svou zvláštní jemností a náchylností k předčasnému stárnutí. Toto unikátní sérum snižuje a zabraňuje tvorbě vrásek a jemných linek tím, že hloubkově hydratuje a podporuje zadržování vody v pokožce. Díky šetrnému a veganskému složení je sérum vhodné pro všechny typy pleti, včetně té nejcitlivější.

Vrásky se tvoří kvůli postupnému stárnutí a zpomalování metabolismu kožních buněk, což vede ke ztrátě pevnosti a elasticity pleti. Dr. Althea To Be Youthful Eye Serum účinně čelí těmto příznakům díky obsahu adenosinu a tokoferolu, které revitalizují povadlou pokožku a podporují regeneraci kožních buněk – tím dodávají pleti zářivý vzhled.

Speciální nelepivá, koncentrovaná gelová textura séra je ideální pro aplikaci kolem očí, kde rychle proniká do hloubky pokožky a zanechává ji hydratovanou a vyživenou bez pocitu zatížení. Balení v tubě je navíc navrženo tak, aby minimalizovalo vystavení vzduchu a předešlo tak oxidaci produktu.

  1. Hloubková hydratace a výživa – zajišťuje intenzivní péči o citlivou pokožku kolem očí, čímž zabraňuje vzniku nových vrásek a jemných linek.
  2. Boj proti stárnutí – obsahuje adenosin a tokoferol pro obnovu elasticity a pevnosti pokožky, což vede k viditelnému omlazení.
  3. Hypoalergenní složení – vhodné pro všechny typy pleti, včetně velmi citlivé, bez rizika podráždění.
  4. Nelepivá, gelová textura – umožňuje rychlou a snadnou absorpci bez pocitu mastnoty nebo lepkavosti.
  5. Ochranné balení – speciálně navržené balení chrání produkt před oxidací a zajišťuje jeho maximální účinnost.

Dr. Althea To Be Youthful Eye Serum je nepostradatelným pomocníkem v každodenní péči o pokožku kolem očí, který vám pomůže zachovat její mladistvý vzhled a zároveň ji chránit před negativními vlivy vnějšího prostředí. Dopřejte si tu nejlepší péči pro vaše oči a užívejte si pohled do zrcadla plný spokojenosti a sebevědomí.

Objem: 25 ml

 

Pro koho je produkt vhodný?

  • pro všechny typy pleti

Nejste si jistí, zda-li je produkt vhodný právě pro Vás? Zjistěte svůj typ pleti!

Jak produkt používat?

Přiměřené množství séra naneste pod oči a jemně vmasírujte do úplného vstřebání. Sérum můžete používat samostatně nebo pod make-up.

Upozornění

  • Pouze k zevnímu použití
  • Uchovávejte mimo dosah dětí
  • Neaplikujte na otevřené rány
  • V případě jakýchkoli známek podráždění přestaňte přípravek používat
  • V případě vniku produktu do očí důkladně propláchněte vodou
  • Expirace produktu uvedena na obalu

 

Složení

WATER, CYCLOHEXASILOXANE, DISILOXANE, METHYLPROPANEDIOL, GLYCERIN, NIACINAMIDE, RAFFINOSE, PHENYL TRIMETHICONE, LAMINARIA JAPONICA EXTRACT, ECLIPTA PROSTRATA LEAF EXTRACT, ANASTATICA HIEROCHUNTICA EXTRACT, HYDROGENATED LECITHIN, SODIUM HYALURONATE, SCLEROCARYA BIRREA SEED OIL, PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) OIL, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA (LAVENDER) OIL, DIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, POLYGLYCERYL-10 LAURATE, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, POLYGLYCERYL-3 POLYDIMETHYLSILOXYETHYL DIMETHICONE, TROMETHAMINE, DIPROPYLENE GLYCOL, POLYACRYLATE-13, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, BETAINE, ADENOSINE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, ETHYLHEXYL PALMITATE, BETA-GLUCAN, SORBITAN ISOSTEARATE, HELICHRYSUM ITALICUM FLOWER WATER, HYDROLYZED HYALURONIC ACID, SODIUM LAURATE, LAURIC ACID, BUTYLENE GLYCOL, TOCOPHEROL, MALTODEXTRIN, HYDROLYZED VEGETABLE PROTEIN, 1,2-HEXANEDIOL, FRAGRANCE, HYDROXYACETOPHENONE, ETHYLHEXYLGLYCERIN

Oficiální stránka výrobce