Dr. Althea Marine Anti-Blemish Mask – platýnková maska

Dr. Althea Marine Anti-Blemish Mask je vysoce účinná pleťová maska speciálně vyvinutá pro boj s problematickou pletí a pupínky. Obsahuje mořské složky, niacinamid a extrakty z puchratky kadeřavé a pupečníku asijského, které pomáhají vyčistit, zklidnit a hydratovat pleť.

  • pomáhá proti akné
  • regeneruje pokožku

89 Získejte 9 bodů!

Skladem

Dodací lhůta je 2 pracovní dny

Možnosti doručení

Abychom vám doručili objednávku co nejrychleji, vybrali jsme si služby společností Zásilkovna a PPL. Zásilky expedujeme do 24 hodin a 90 % z nich doručíme již další pracovní den!

Zásilkovna Z-BOX - 69 Kč

Zásilkovna Domů - 99 Kč

PPL Parcelshop - 69 Kč

PPL až domů - 99 Kč

Bezpečné on-line platby s GoPay

Využíváme bezpečnou a osvědčenou platební bránu GoPay, díky které vám můžeme nabídnout nejmodernější způsoby on-line plateb včetně Apple Pay nebo Google Pay.

Originální produkty z EU distribuce

Všechny produkty, které naleznete na našem e-shopu, jsou z originálních distribučních kanálů a mají všechny potřebné certifikace a označení k tomu, aby se mohly prodávat na území ČR.

POPIS PRODUKTU

Dr. Althea Marine Anti-Blemish Mask je vysoce účinná pleťová maska, která byla speciálně vyvinuta pro boj s problematickou pletí a nežádoucími pupínky. Tato maska je obohacena mořskými složkami a aktivními látkami, které pomáhají vyčistit a zklidnit pleť a zároveň snižují vzhled nepravidelností a pupínků. Obsahuje niacinamid a extrakty z puchratky kadeřavé a z pupečníku asijského.

Hlavní vlastnosti:

  1. Mořské složky: Dr. Althea Marine Anti-Blemish Mask obsahuje mořské složky, které jsou známy svými čistícími a zklidňujícími vlastnostmi. Mořský kolagen a další esenciální látky z mořských organismů pomáhají oživit pleť a dodat jí zdravý lesk.
  2. Boj s pupínky: Tato maska byla vyvinuta tak, aby snižovala výskyt pupínků a přispívala k lepší kontrole tvorby kožního mazu. Díky tomu je vhodná pro problematickou pleť.
  3. Zklidnění a hydratace: Kromě boje s pupínky má maska také zklidňující účinek. Pleť je po použití hydratovaná, upravená a citlivost je minimalizována.
  4. Snadno použitelná: Jednotlivé masky jsou baleny samostatně, což usnadňuje použití a udržuje všechny složky svěží a účinné.

Objem: 27 g

 

Pro koho je produkt vhodný?

  • pro pleť s akné
  • pro suchou pleť
  • pro zralou pleť

Nejste si jistí, zda-li je produkt vhodný právě pro Vás? Zjistěte svůj typ pleti!

Jak produkt používat?

Masku aplikujte na očištěnou pokožku obličeje, nechte 15-20 minut působit a poté odstraňte. Zbylou esenci vmasírujte do pokožky.

Upozornění

  • Pouze k zevnímu použití
  • Uchovávejte mimo dosah dětí
  • Neaplikujte na otevřené rány
  • V případě jakýchkoli známek podráždění přestaňte přípravek používat
  • V případě vniku produktu do očí důkladně propláchněte vodou
  • Expirace produktu uvedena na obalu

 

Složení

Water, Propanediol, Glycerin, 1,2-Hexanediol, Hydroxyace-tophenone, Hexylene Glycol, Hydrolyzed jojoba esters, XanthanGum, hydroxyethylcellulose, Cetearyl Olivate, Trehalose, Carbomer, Betaine, Arginine, Sorbitan Olivate, Polyglyceryl-10-Myristate, Polyglyceryl-1-Laurate, Dipropylene Glycol, Butylene Glycol, Spirulina Platensis Extract, Perilla Ocymoides Seed Extract, Hydrolyzed Collagen, Disodium EDTA, Crithmum Maritimum Extract, Chlorella Vulgaris Extract, Centella Asiatica Extract, Caprylic / Carpic Triglyceride, Rosa Damescena Flower Oil, Hydrogenated Lecithin, Lactobaccilus Ferment Lysate, Saccharomyces Ferment Lysate Filtrate, Bifida Ferment Lysate, Undaria Pinnatifida Extract, Laminaria Japonica Extract, Hizikia Fusiforme Extract, Cholestrol, Ceramide NP, Jellyfish Extract

Oficiální stránka výrobce