efilow Jericho Rose Biome Hydrating Ampoule – sérum

Objevte tajemství hydratace s Efilow Jericho Rose Biome Hydrating Ampoule. S 69% extraktem z Růže z Jericha, nabízí intenzivní hydrataci a výživu. Slow Vegan Biome™ a vegan peptidy z tří zrn podporují elasticitu a brání předčasnému stárnutí. Kyselina hyaluronová zajišťuje hloubkovou hydrataci. Veganské a cruelty-free složení.

  • intenzivně hydratuje
  • podporuje elasticitu pleti

799 Získejte 80 bodů!

Jen 2 skladem

Dodací lhůta je 2 pracovní dny

Možnosti doručení

Abychom vám doručili objednávku co nejrychleji, vybrali jsme si služby společností Zásilkovna a PPL. Zásilky expedujeme do 24 hodin a 90 % z nich doručíme již další pracovní den!

Zásilkovna Z-BOX - 69 Kč

Zásilkovna Domů - 99 Kč

PPL Parcelshop - 69 Kč

PPL až domů - 99 Kč

Bezpečné on-line platby s GoPay

Využíváme bezpečnou a osvědčenou platební bránu GoPay, díky které vám můžeme nabídnout nejmodernější způsoby on-line plateb včetně Apple Pay nebo Google Pay.

Originální produkty z EU distribuce

Všechny produkty, které naleznete na našem e-shopu, jsou z originálních distribučních kanálů a mají všechny potřebné certifikace a označení k tomu, aby se mohly prodávat na území ČR.

POPIS PRODUKTU

Objevte tajemství hydratace s Efilow Jericho Rose Biome Hydrating Ampoule. Tento koncentrovaný přípravek je obohacený o extrakt z Růže z Jericha, známé svou schopností přežít v extrémních podmínkách suché pouště. Díky tomu nabízí vaší pleti intenzivní hydrataci a výživu. Umožňuje vaší pleti zůstat osvěžená a zářivá, zatímco přírodní síla v každém použití podporuje pomalé stárnutí a zlepšuje elasticitu pleti.

Efilow Jericho Rose Biome Hydrating Ampoule vám přináší sílu přírody a vědecký přístup v jednom. S obsahem 69% extraktu z Růže z Jericha pro vynikající schopnost udržet vlhkost a Slow Vegan Biome™ pro základní zlepšení stavu pokožky, tento přípravek je navržen tak, aby poskytoval nejen dočasná řešení, ale skutečnou dlouhodobou péči o vaši pleť. Díky přidaným vegan peptidům získaným z tří zrn (oves, pšenice, sója) poskytuje vynikající protistárnoucí účinky, aniž byste museli sáhnout po produktech živočišného původu. A s kyselinou hyaluronovou, která hydratuje pokožku hromaděním vlhkosti od nízké po vysokou molekulární hmotnost, je tato ampulka ideální pro dosažení hloubkové hydratace.

Hlavní vlastnosti:

  1. Intenzivní hydratace: Obsah 69% extraktu z Růže z Jericha zajišťuje, že vaše pleť bude intenzivně hydratovaná a vypadat osvěženě.
  2. Pomalé stárnutí: Pomáhá zlepšovat elasticitu pokožky a brání předčasnému stárnutí díky obsahu Slow Vegan Biome™ a vegan peptidům.
  3. Fundamentální péče: Nabízí dlouhodobé řešení pro zlepšení základního stavu vaší pokožky, nejen dočasné účinky na povrchové problémy.
  4. Výživa a zářivost: Díky komplexu peptidů a kyselině hyaluronové je pleť dokonale vyživená a zářivá.
  5. Vegan a cruelty-Free: Formulovaný bez živočišných složek, poskytuje vysokou účinnost s ohledem na etické hodnoty.

Objem: 50 ml

 

Pro koho je produkt vhodný?

  • pro všechny typy pleti
  • zejména pro suchou pleť

Nejste si jistí, zda-li je produkt vhodný právě pro Vás? Zjistěte svůj typ pleti!

Jak produkt používat?

Malé množství séra vmasírujte do očištěné pokožky obličeje. Používejte ráno a/nebo večer.

 

Upozornění

  • Pouze k zevnímu použití
  • Uchovávejte mimo dosah dětí
  • Neaplikujte na otevřené rány
  • V případě jakýchkoli známek podráždění přestaňte přípravek používat
  • V případě vniku produktu do očí důkladně propláchněte vodou
  • Expirace produktu uvedena na obalu

Složení

Anastatica Hierochuntica Extract, Methylpropanediol, Glycerin, 1,2-Hexanediol, Niacinamide, Methyl Gluceth-20, Caprylic/Capric Triglyceride, Polyglycerin-3, Bifida Ferment Lysate, Saccharomyces/Rice Ferment Filtrate, Laminaria Japonica Extract, Eclipta Prostrata Leaf Extract, Avena Sativa (Oat) Kernel Extract, Cynara Scolymus (Artichoke) Leaf Extract, Triticum Aestivum (Wheat) Peptide, Hydrogenated Lecithin, Camellia Sinensis Leaf Water, Sodium Hyaluronate, Cyclohexasiloxane, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/Vp Copolymer, Water, Xanthan Gum, Adenosine, Carbomer, Fructooligosaccharides, Beta-Glucan, Disodium Edta, Tromethamine, Polyquaternium-51, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Butylene Glycol, Dimethylsilanol Hyaluronate, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Avena Sativa (Oat) Peptide, Glycine Max (Soybean) Polypeptide, Potassium Hyaluronate, Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Hydroxypropyltrimonium Hyaluronate, Sodium Hyaluronate Dimethylsilanol, Sodium Acetylated Hyaluronate, Hydroxyacetophenone, Ethylhexylglycerin

 

Oficiální stránka výrobce