Torriden DIVE-IN Low Molecular Hyaluronic Acid Cream

Zažijte hlubokou hydrataci s Torriden DIVE-IN Low Molecular Hyaluronic Acid Cream. Tento krém, obohacený o nízkomolekulární kyselinu hyaluronovou, proniká do hlubokých vrstev pokožky a poskytuje intenzivní hydrataci a mladistvý vzhled. Rychle se vstřebává, revitalizuje pleť a zanechává ji hydratovanou po dlouhou dobu. Vhodný pro všechny typy pleti.

  • intenzivně hydratuje
  • vyživuje pleť

549 Získejte 55 bodů!

Jen 1 skladem

Dodací lhůta je 2 pracovní dny

Možnosti doručení

Abychom vám doručili objednávku co nejrychleji, vybrali jsme si služby společností Zásilkovna a PPL. Zásilky expedujeme do 24 hodin a 90 % z nich doručíme již další pracovní den!

Zásilkovna Z-BOX - 69 Kč

Zásilkovna Domů - 99 Kč

PPL Parcelshop - 69 Kč

PPL až domů - 99 Kč

Bezpečné on-line platby s GoPay

Využíváme bezpečnou a osvědčenou platební bránu GoPay, díky které vám můžeme nabídnout nejmodernější způsoby on-line plateb včetně Apple Pay nebo Google Pay.

Originální produkty z EU distribuce

Všechny produkty, které naleznete na našem e-shopu, jsou z originálních distribučních kanálů a mají všechny potřebné certifikace a označení k tomu, aby se mohly prodávat na území ČR.

POPIS PRODUKTU

Prožijte hlubokou hydrataci s Torriden DIVE-IN Low Molecular Hyaluronic Acid Cream. Tato krémová lahůdka, obohacená o nízkomolekulární kyselinu hyaluronovou, je navržena tak, aby pronikala do hlubokých vrstev pokožky, dodávající jí intenzivní hydrataci a mladistvý vzhled.

Hlavní vlastnosti:

  1. Nízkomolekulární kyselina hyaluronová: Molekuly jsou optimalizovány pro pronikání do hlubších vrstev pokožky, poskytujíc tak intenzivní a dlouhodobou hydrataci.
  2. Bohatá vlhkost: Krém vytváří bohatou vrstvu vlhkosti, což zajišťuje, že vaše pleť zůstane hydratovaná po delší dobu.
  3. Revitalizace pleti: Kromě hydratace obsahuje krém výživné složky (např. jojobový olej), které revitalizují pokožku, dodávají jí energii a obnovují mladistvý lesk.
  4. Pro všechny typy pleti: Bez ohledu na typ pleti si můžete užívat prospěchů této hydratační krému, který pomáhá vyrovnat tón pleti a zlepšuje její celkový stav.
  5. Rychlá absorpce: Krém se rychle vstřebává, což umožňuje snadné začlenění do vaší denní nebo noční rutiny.

Objem: 80 ml

 

Pro koho je produkt vhodný?

  • pro všechny typy pleti
  • zejména pro suchou pleť

Nejste si jistí, zda-li je produkt vhodný právě pro Vás? Zjistěte svůj typ pleti!

Jak produkt používat?

Krém naneste na očištěnou pokožku obličeje a jemně vklepejte do vstřebání.

Upozornění

  • Pouze k zevnímu použití
  • Uchovávejte mimo dosah dětí
  • Neaplikujte na otevřené rány
  • V případě jakýchkoli známek podráždění přestaňte přípravek používat
  • V případě vniku produktu do očí důkladně propláchněte vodou
  • Expirace produktu uvedena na obalu

 

Složení

Aqua, Butylene Glycol, Glycerin, Dipropylene Glycol, Caprylic/Capric Triglyceride, 1,2-Hexanediol, C14-22 Alcohol, Glyceryl Stearate, Ethylhexyl Palmitate, Cetearyl Alcohol, Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid (100ppm), Sodium Acetylated Hyaluronate, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Trehalose, sh-Oligopeptide-1, Allantoin, Propanediol, Betaine, Beta-Glucan, Ceramide NP, Portulaca Oleracea Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract, Morus Nigra Fruit Extract, Lycium Chinense Fruit Extract, Fragaria Chiloensis (Strawberry) Fruit Extract, Berberis Vulgaris Root Extract, Madecassoside, Madecassic Acid, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Malachite Extract, Pentylene Glycol, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, C12-20 Alkyl Glucoside, Polyglyceryl-10 Myristate, Glyceryl Acrylate/Acrylic Acid Copolymer, Xanthan Gum, Arginine, Carbomer, Tromethamine, Ethylhexylglycerin, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Paeonia Suffruticosa Root Extract

 

Oficiální stránka výrobce

Customer Reviews

Based on 1 review
100%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
D
Dáša
Krém

Krém používám na den i noc po nanesení séra. Velmi příjemný, lehounký krém. Perfektně se roztírá, okamžitě vsákne do kůže. Pleť zůstává, hydratovaná a velmi jemná. Pleť mám suchou. Doporučuji.