Kaine Rosemary Relief Gel Cleanser – čistící gel

Kaine Rosemary Relief Gel Cleanser je osvěžující čisticí gel navržený pro úlevu a klid pleti s akné. Obsahuje rozmarýn pro zklidnění, kyselinu salicylovou pro jemnou exfoliaci, přírodní antioxidanty pro ochranu pleti a je bez sulfátů a parabenů. Veganské složení bojuje proti akné a čistí póry.

  • čistí póry
  • redukuje akné

349 Získejte 35 bodů!

Vyprodané

Informujte mě, až bude produkt opět skladem
Možnosti doručení

Abychom vám doručili objednávku co nejrychleji, vybrali jsme si služby společností Zásilkovna a PPL. Zásilky expedujeme do 24 hodin a 90 % z nich doručíme již další pracovní den!

Zásilkovna Z-BOX - 69 Kč

Zásilkovna Domů - 99 Kč

PPL Parcelshop - 69 Kč

PPL až domů - 99 Kč

Bezpečné on-line platby s GoPay

Využíváme bezpečnou a osvědčenou platební bránu GoPay, díky které vám můžeme nabídnout nejmodernější způsoby on-line plateb včetně Apple Pay nebo Google Pay.

Originální produkty z EU distribuce

Všechny produkty, které naleznete na našem e-shopu, jsou z originálních distribučních kanálů a mají všechny potřebné certifikace a označení k tomu, aby se mohly prodávat na území ČR.

POPIS PRODUKTU

Představujeme vám Kaine Rosemary Relief Gel Cleanser, osvěžující čistící gel navržený tak, aby přinesl vaší pokožce úlevu a klid. Tento šetrný, ale účinný čistící gel se vyznačuje unikátním složením s výtažky z rozmarýnu a dalšími přírodními látkami pro optimální péči o pleť s akné.

Hlavní vlastnosti:

  1. Rozmarýn pro zklidnění: Čistící gel, obohacený o výtažky z rozmarýnu, nabízí uklidňující a protizánětlivý účinek, který povznese vaši ranní nebo večerní péči o pleť.
  2. Jemná exfoliace: Jeho speciální složení obsahuje také kyselinu salicylovou, která jemně exfoliuje pleť a redukuje pupínky a nedokonalosti
  3. Přírodní antioxidanty: Obsahuje přírodní antioxidanty, které pomáhají ochránit pleť před volnými radikály, zabraňují stárnutí a podporují zdravý vzhled.
  4. Bojovník proti akné: Díky svému složení tento čistící gel efektivně bojuje s akné, čistí póry a zbavuje nedokonalostí.
  5. Přírodní ingredience bez škodlivých látek: Bez sulfátů, parabenů a dalších škodlivých látek, Kaine Rosemary Relief Gel Cleanser zdůrazňuje sílu přírodních ingrediencí pro zdravější pokožku. Jeho složení je veganské.

Objem: 150 ml

 

Pro koho je produkt vhodný?

  • pro mastnou pleť
  • pro kombinovanou pleť
  • pro pleť s akné

Nejste si jistí, zda-li je produkt vhodný právě pro Vás? Zjistěte svůj typ pleti!

Jak produkt používat?

Gel naneste na navlhčenou pokožku obličeje, jemně vmasírujte a poté opláchněte vodou. Používejte ráno a večer. Během dne nezapomeňte na SPF krém s ochranným faktorem.

Upozornění

  • Používejte v kombinaci s SPF krémem (přes den)
  • Nekombinujte s dalšími produkty obsahující jiné kyseliny (AHA, BHA), retinol nebo Vitamin C
  • Nepoužívejte při těhotenství
  • Pouze k zevnímu použití
  • Uchovávejte mimo dosah dětí
  • Neaplikujte na otevřené rány
  • V případě jakýchkoli známek podráždění přestaňte přípravek používat
  • V případě vniku produktu do očí důkladně propláchněte vodou
  • Expirace produktu uvedena na obalu

 

Složení

Aqua, Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Glycerin, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Butylene Glycol, Acrylates Copolymer, Propanediol, Coco-Betaine, Tromethamine, Coco-glucoside, Tetradecene, Potassium Benzoate, Salicylic Acid, Sodium Chloride, Citric Acid, Hexadecene, Lauryl Hydroxysultaine, Pogostemon Cablin Oil, Disodium Coco-Glucoside Citrate, Decyl Glucoside, Sorbitol, Polyquaternium-67, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Artemisia Princeps Leaf Water, Panthenol, Disodium EDTA, Melia Azadirachta Leaf Extract, Artemisia Vulgaris Oil, 1,2-Hexanediol, Melia Azadirachta Flower Extract, Brassica Oleracea Capitata (Cabbage) Leaf Extract, Brassica Oleracea Acephala Leaf Extract, Hibiscus Esculentus Fruit Extract, Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate, Apium Graveolens (Celery) Extract, Asparagus Officinalis Extract, Spinacia Oleracea (Spinach) Leaf Extract, Brassica Oleracea Italica (Broccoli) Extract, Cucumis Sativus (Cucumber) Extract, Lactuca Scariola Sativa (Lettuce) Leaf Extract, Allantoin

 

Oficiální stránka výrobce