Bidalli Vegan Wrinkle Care Intense Eye Cream – oční krém

Bidalli Vegan Wrinkle Care Intense Eye Cream je vysoce kvalitní oční krém, který poskytuje komplexní péči o citlivou pokožku kolem očí. Spojuje přírodní složky a moderní technologie pro maximální účinnost v boji proti jemným vráskám a kruhům pod očima.

  • redukuje jemné vrásky
  • rozjasňuje kruhy pod očima

849 Získejte 85 bodů!

Jen 3 skladem

Dodací lhůta je 2 pracovní dny

Možnosti doručení

Abychom vám doručili objednávku co nejrychleji, vybrali jsme si služby společností Zásilkovna a PPL. Zásilky expedujeme do 24 hodin a 90 % z nich doručíme již další pracovní den!

Zásilkovna Z-BOX - 69 Kč

Zásilkovna Domů - 99 Kč

PPL Parcelshop - 69 Kč

PPL až domů - 99 Kč

Bezpečné on-line platby s GoPay

Využíváme bezpečnou a osvědčenou platební bránu GoPay, díky které vám můžeme nabídnout nejmodernější způsoby on-line plateb včetně Apple Pay nebo Google Pay.

Originální produkty z EU distribuce

Všechny produkty, které naleznete na našem e-shopu, jsou z originálních distribučních kanálů a mají všechny potřebné certifikace a označení k tomu, aby se mohly prodávat na území ČR.

POPIS PRODUKTU

Bidalli Vegan Wrinkle Care Intense Eye Cream je vysoce kvalitním očním krémem navrženým tak, aby poskytoval komplexní péči o citlivou pokožku kolem očí. Tento exkluzivní krém spojuje sílu přírodních složek a moderních technologií, aby poskytl maximální účinnost v boji proti jemným vráskám a kruhům pod očima.

Hlavní vlastnosti:

  1. Revitalizace a obnova elasticity: Formulován s bambuckým máslem, niacinamidem a jojobovým olejem, Bidalli Vegan Wrinkle Care Intense Eye Cream intenzivně obnovuje elasticitu pokožky a dodává jí ztracený lesk.
  2. Boj proti jemným linkám a vráskám: Díky kombinaci účinných složek účinně bojuje proti jemným linkám a vráskám, zanechávaje oční okolí hladké a mladistvé.
  3. Maximalizace účinnosti: Propandiol, obsažený v krému, zvyšuje vstřebávání klíčových složek, což maximalizuje jejich účinnost a prodlužuje hydrataci.
  4. Jemná textura a snadné roztírání: Krém má bohatou a krémovou texturu, která se snadno roztírá na oční okolí, poskytujíc tak příjemný zážitek z aplikace.
  5. Přírodní a etické složky: Bidalli klade důraz na kvalitu složení, a proto je tento oční krém bez umělých látek, které mohou podráždit pokožku.

Objem: 30 ml

 

Pro koho je produkt vhodný?

  • pro všechny typy pleti
  • zejména pro pleť s vráskami

Nejste si jistí, zda-li je produkt vhodný právě pro Vás? Zjistěte svůj typ pleti!

Jak produkt používat?

Po séru naberte přiměřené množství a jemně rozetřete pod oči včetně očních víček. Doporučujeme používat večer.

 

Upozornění

  • Pouze k zevnímu použití
  • Uchovávejte mimo dosah dětí
  • Neaplikujte na otevřené rány
  • V případě jakýchkoli známek podráždění přestaňte přípravek používat
  • V případě vniku produktu do očí důkladně propláchněte vodou
  • Expirace produktu uvedena na obalu

Složení

Water, Caprylic/Capric Triglyceride, Propanediol, Glycerin, Niacinamide, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Vinyl Dimethicone, Cetyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Sorbitan Stearate, Stearic Acid, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Caprylyl Glycol, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Arbutin, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Allantoin, Ethylhexylglycerin, Adenosine, Sucrose, Carthamus tinctorius (safflower) flower extract, Angelica Gigas Root Extract, Bupleurum Falcatum Root Extract, Ophiopogon Japonicus Root Extract, Daucus Carota Sativa (Carrot) Root Extract, Panax Ginseng Root Extract, Centella Asiatica Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Carbomer, Tromethamine, 1,2-Hexanediol, Butylene Glycol, Tremella Fuciformis (Mushroom) Extract, Acetyl Hexapeptide-8

 

Oficiální stránka výrobce