Bidalli Vegan Tone-Up Pure Vita Serum

Bidalli Vegan Tone-Up Pure Vita Serum je nejlepší volbou pro intenzivní zářivou péči o pleť. Sérum s vitamínem C vyrovnává tón pleti, odstraňuje jizvy po akné a tmavé skvrny, a bojuje proti jemným linkám a vráskám. Panthenol zklidňuje a hydratuje, zatímco ceramidy posilují kožní bariéru.

  • rozjasňuje pleť
  • zklidňuje pokožku

699 Získejte 70 bodů!

Skladem

Dodací lhůta je 2 pracovní dny

Možnosti doručení

Abychom vám doručili objednávku co nejrychleji, vybrali jsme si služby společností Zásilkovna a PPL. Zásilky expedujeme do 24 hodin a 90 % z nich doručíme již další pracovní den!

Zásilkovna Z-BOX - 69 Kč

Zásilkovna Domů - 99 Kč

PPL Parcelshop - 69 Kč

PPL až domů - 99 Kč

Bezpečné on-line platby s GoPay

Využíváme bezpečnou a osvědčenou platební bránu GoPay, díky které vám můžeme nabídnout nejmodernější způsoby on-line plateb včetně Apple Pay nebo Google Pay.

Originální produkty z EU distribuce

Všechny produkty, které naleznete na našem e-shopu, jsou z originálních distribučních kanálů a mají všechny potřebné certifikace a označení k tomu, aby se mohly prodávat na území ČR.

POPIS PRODUKTU

Bidalli Vegan Tone-Up Pure Vita Serum je nejlepší volbou pro intenzivní zářivou péči o vaši pleť. Toto tonizující sérum proniká hluboko do vrstev pleti, přinášejíc s sebou výhody vitamínu C. Tato síla antioxidantů nejen vyrovnává tón pleti a odstraňuje jizvy po akné či tmavé skvrny, ale také aktivně bojuje proti jemným linkám a vráskám. Vaše pleť se stává plnou života, zářící krásou a ještě pružnější, než kdy dříve.

Složení s panthenolem přidává další rozměr, zajistí okamžitou hydrataci a dodává pokožce zdravý a osvěžující vzhled. A to není vše! Ceramid v tomto séru pracuje na posílení kožní bariéry, čímž chrání pokožku před ztrátou vlhkosti. Výsledek? Pleť, která nejenže září krásou, ale je také silná, hydratovaná a odolná vůči vlivům prostředí. Bidalli Vegan Tone-Up Pure Vita Serum je klíčem k vaší cestě k nádherné a zdravé pleti.

Hlavní vlastnosti:

  1. Vitamín C pro zářivou pleť: Vitamin C je silný antioxidant, který pomáhá redukovat pigmentové skvrny a vyhlazovat pokožku.
  2. Panthenol pro okamžité zklidnění: Panthenol, známý také jako provitamín B5, dodává hloubkovou regeneraci a zanechává pleť svěží a osvěženou.
  3. Ceramid pro posílení kožní bariéry: Ceramid pracuje na posílení kožní bariéry, což chrání pleť před ztrátou vlhkosti a vnějšími vlivy.

Objem: 50 ml

Pro koho je produkt vhodný?

  • pro suchou pleť
  • pro kombinovanou pleť
  • pro pleť s akné
  • pro citlivou pleť

Nejste si jistí, zda-li je produkt vhodný právě pro Vás? Zjistěte svůj typ pleti!

Jak produkt používat?

Po ošetření pleti tonikem naneste dostatečné množství séra a jemně jej rozetřete po pleti, aby se plně vstřebalo.

 

Upozornění

  • Používejte v kombinaci s SPF krémem (přes den)
  • Nekombinujte s dalšími produkty obsahující kyseliny (AHA, BHA), retinol nebo niacinamid
  • Pouze k zevnímu použití
  • Uchovávejte mimo dosah dětí
  • Neaplikujte na otevřené rány
  • V případě jakýchkoli známek podráždění přestaňte přípravek používat
  • V případě vniku produktu do očí důkladně propláchněte vodou
  • Expirace produktu uvedena na obalu

Složení

Citrus Unshiu Fruit Extract, Glycerin, Butylene Glycol, Niacinamide, 1,2-Hexanediol, Portulaca Oleracea Extract, Carthamus tinctorius (safflower) flower extract, Panthenol, Adenosine, Ascorbyl Tetraisopalmitate, Ceramide NP, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Oil, Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Oil, Propanediol, Caprylyl Glycol
Ethylhexylglycerin, Water, Sucrose, Glyceryl Acrylate/Acrylic Acid Copolymer, Carbomer, Tromethamine, C12-14 Pareth-12, Disodium EDTA

 

Oficiální stránka výrobce

Customer Reviews

Based on 1 review
100%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
D
Dáša
Sérum

Vynikající produkt. Velmi lehké, na pleti příjemné sérum. Pleť je krásně hydratovaná, napnutá a jemná. Jsem spokojená