Bidalli Vegan Green Mild Cleansing Balm – odličovací balzám

Bidalli Vegan Green Mild Cleansing Balm je jednoduchý a minimalistický čisticí balzám, který účinně odstraňuje veškerý make-up (včetně voděodolného) a nečistoty. Jeho hydratační složení s čistými přírodními složkami vytváří hydratační film, který zabraňuje nadměrnému vysušování a pocitu napjaté pleti po umytí. Tento balzám je ideální pro pohodlný první krok dvoufázového čištění.

  • efektivně odličuje a čistí pleť
  • nevysušuje pokožku

Objem: 100 ml

749 Získejte 75 bodů!

Skladem

Dodací lhůta je 2 pracovní dny

Možnosti doručení

Abychom vám doručili objednávku co nejrychleji, vybrali jsme si služby společností Zásilkovna a PPL. Zásilky expedujeme do 24 hodin a 90 % z nich doručíme již další pracovní den!

Zásilkovna Z-BOX - 69 Kč

Zásilkovna Domů - 99 Kč

PPL Parcelshop - 69 Kč

PPL až domů - 99 Kč

Bezpečné on-line platby s GoPay

Využíváme bezpečnou a osvědčenou platební bránu GoPay, díky které vám můžeme nabídnout nejmodernější způsoby on-line plateb včetně Apple Pay nebo Google Pay.

Originální produkty z EU distribuce

Všechny produkty, které naleznete na našem e-shopu, jsou z originálních distribučních kanálů a mají všechny potřebné certifikace a označení k tomu, aby se mohly prodávat na území ČR.

POPIS PRODUKTU

Bidalli Vegan Green Mild Cleansing Balm je jednoduchý a minimalistický čisticí balzám, který odstraňuje veškerý make-up (včetně voděodolného) a nečistoty. Jeho hydratační složení s čistými přírodními složkami vytváří hydratační film, který zabraňuje nadměrnému vysušování a pocitu napjaté pleti po umytí. Účinně odstraňuje UV ochranu a ultrajemný prach zachycený na pokožce. Jedná se o jednoduchý a nedráždivý balzám pro pohodlný první krok dvoufázového čištění.

 

Hlavní vlastnosti:

  1. Veganské složení: Čistící balzám je vyvinut s důrazem na veganské ingredience a cruelty-free přístup, což ho činí šetrným k vaší pleti i planetě.
  2. Jemné čištění: Jemná a krémová textura balzámu efektivně odstraňuje make-up, nečistoty a nadbytečný olej, aniž by vysušovala nebo podráždila pokožku.
  3. Zklidňující ingredience: Obsahuje blahodárné extrakty z rostlin, jako je například čajovník, který pomáhá uklidnit a osvěžit podrážděnou pleť.
  4. Hydratační účinky: Díky přítomnosti hydratačních olejů a složek, jako je například jojobový olej, udržuje pleť krásně hydratovanou.
  5. Odstraňuje voděodolný make-up: Účinně odstraňuje voděodolný make-up a mastné nečistoty, aniž by zanechal mastný film na pokožce.
  6. Antioxidanty jako ochranný štít: Bidalli Vegan Green Mild Cleansing Balm obsahuje antioxidanty, které pomáhají bojovat proti škodlivým volným radikálům a chrání pleť před předčasným stárnutím.

Objem: 100 ml

 

Pro koho je produkt vhodný?

  • pro všechny typy pleti
  • zejména pro citlivou pleť

Nejste si jistí, zda-li je produkt vhodný právě pro Vás? Zjistěte svůj typ pleti!

Jak produkt používat?

Malé množství přípravku naberte do suchých dlaní a jemně jej rozehřejte. Vmasírujte do suché pokožky a poté opláchněte vlažnou vodou.

 

Upozornění

  • Pouze k zevnímu použití
  • Uchovávejte mimo dosah dětí
  • Neaplikujte na otevřené rány
  • V případě jakýchkoli známek podráždění přestaňte přípravek používat
  • V případě vniku produktu do očí důkladně propláchněte vodou
  • Expirace produktu uvedena na obalu

Složení

Cetyl Ethylhexanoate, Isopropyl Myristate, Caprylic/Capric Triglyceride, Polyglyceryl-6 Dicaprate, Polyglyceryl-10 Diisostearate, Synthetic Wax, Melia Azadirachta Leaf Extract, Melia Azadirachta Flower Extract, Coccinia Indica Fruit Extract, Amber Powder, Solanum Melongena (Eggplant) Fruit Extract, Ocimum Sanctum Leaf Extract, Curcuma Longa (Turmeric) Root Extract, Moringa Oleifera Seed Oil, Corallina Officinalis Extract, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Extract, Butylene Glycol, Water, 1,2-Hexanediol, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Water, Camellia Sinensis Leaf Extract, Centella Asiatica Leaf Extract, Cladosiphon Okamuranus Extract, Salix Alba (Willow) Bark Extract, Decyl Glucoside, Coffea Arabica (Coffee) Seed Extract, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Leaf Extract, Pinus Densiflora Leaf Extract, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Extract, Carica Papaya (Papaya) Fruit Extract, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Prunus Mume Fruit Extract, Vitis Vinifera (Grape) Fruit Extract

 

Oficiální stránka výrobce

Customer Reviews

Based on 2 reviews
50%
(1)
50%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
A
Anonymní
Doporučuji

Balzám skvěle odličije, je příjemný, neštípe, zanechává pleť jemnou a lesklou.

B
Blanka
Blancetka

Skvely