Round Lab Birch Juice Moisturizing Cleanser - čistící gel Original price was: 419 Kč.Current price is: 359 Kč.Získejte 36 bodů!
Zpět na produkty

Round Lab Birch Juice Moisturizing Toner

Round Lab Birch Juice Moisturizing Toner je hydratační toner s březovou šťávou a Vita hyaluronovou kyselinou. Zajišťuje dlouhotrvající hydrataci, obnovuje a udržuje vlhkost pokožky, čímž zanechává pleť jemnou a zdravou. Bez alkoholu a umělých vůní, vhodné pro všechny typy pleti včetně citlivé.

  • hydratuje pleť
  • zklidňuje pokožku

449 Získejte 45 bodů!

Skladem

Dodací lhůta je 2 pracovní dny

Možnosti doručení

Abychom vám doručili objednávku co nejrychleji, vybrali jsme si služby společností Zásilkovna a PPL. Zásilky expedujeme do 24 hodin a 90 % z nich doručíme již další pracovní den!

Zásilkovna Z-BOX - 69 Kč

Zásilkovna Domů - 99 Kč

PPL Parcelshop - 69 Kč

PPL až domů - 99 Kč

Bezpečné on-line platby s GoPay

Využíváme bezpečnou a osvědčenou platební bránu GoPay, díky které vám můžeme nabídnout nejmodernější způsoby on-line plateb včetně Apple Pay nebo Google Pay.

Originální produkty z EU distribuce

Všechny produkty, které naleznete na našem e-shopu, jsou z originálních distribučních kanálů a mají všechny potřebné certifikace a označení k tomu, aby se mohly prodávat na území ČR.

POPIS PRODUKTU

Round Lab Birch Juice Moisturizing Toner je vysoce hydratační tonikum obohacené o březovou šťávu a Vita hyaluronovou kyselinu, které poskytují intenzivní a dlouhotrvající hydrataci pokožky. Tento toner je navržen tak, aby rychle obnovil a udržoval vlhkost pokožky, čímž zanechává pleť jemnou, osvěženou a zdravě vypadající.

Hlavní vlastnosti:

  • Intenzivní hydratace: Obsahuje březovou šťávu bohatou na aminokyseliny, minerály a vitamíny, které pomáhají hydratovat a vyživovat pokožku.
  • Podpora kožní bariéry: Vita hyaluronová kyselina a sodný hyaluronát poskytují hloubkovou hydrataci a pomáhají udržovat pružnost pokožky.
  • Protizánětlivé a zklidňující účinky: Březová šťáva a další přírodní složky, jako je extrakt z červených řas (Chondrus Crispus), pomáhají snižovat záněty a podráždění.
  • Bezpečné složení: Produkt neobsahuje alkohol, umělé vůně ani esenciální oleje, což jej činí vhodným pro všechny typy pleti, včetně citlivé pokožky.

Objem: 300 ml

 

Pro koho je produkt vhodný?

  • pro všechny typy pleti

Nejste si jistí, zda-li je produkt vhodný právě pro Vás? Zjistěte svůj typ pleti!

Jak produkt používat?

Naneste dostatečné množství na obličej. Pro lepší vstřebání lehce poklepejte na obličej.

Upozornění

  • Pouze k zevnímu použití
  • Uchovávejte mimo dosah dětí
  • Neaplikujte na otevřené rány
  • V případě jakýchkoli známek podráždění přestaňte přípravek používat
  • V případě vniku produktu do očí důkladně propláchněte vodou
  • Expirace produktu uvedena na obalu

 

Složení

Aqua, Glycerin, Propanediol, Glycereth-26, Pentylene Glycol, Betula Platyphylla Japonica Juice, 1,2-Hexanediol, Chondrus Crispus Extract, Saccharum Officinarum (Sugarcane) Extract, Sodium Hyaluronate, Hyaluronic Acid, Panthenol, Tromethamine, Dipotassium Glycyrrhizate, Glyceryl Caprylate, Glyceryl Glucoside, Butylene Glycol, Ascorbic Acid, Carbomer, Xanthan Gum, Disodium EDTA

Oficiální stránka výrobce

Customer Reviews

Based on 1 review
100%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
A
A.K.
Skvělé

Produkt sice používám jen chvíli, ale už teď si ho nemůžu vynachválit. Ostatní tonery, které jsem kdy vyzkoušela mi způsobily pupínky. Tento produkt je však na pleti velice příjemný a vždy ji zanechá hladkou. Rozhodně doporučuji.