Beauty of Joseon Ginseng Revive Serum

Beauty of Joseon Ginseng Revive Serum je bohaté revitalizační sérum, speciálně navržené pro posílení a oživení pleti. Obsahuje vysoce účinný ženšenový extrakt, který je známý pro své antioxidanty a revitalizační vlastnosti. Pomáhá redukovat známky stárnutí, zlepšuje texturu pleti a dodává mladistvý a zářivý vzhled.

  • redukuje známky stárnutí
  • bohatý na živiny a antioxidanty

Objem: 30 ml

449 Získejte 45 bodů!

Skladem

Dodací lhůta je 2 pracovní dny

Možnosti doručení

Abychom vám doručili objednávku co nejrychleji, vybrali jsme si služby společností Zásilkovna a PPL. Zásilky expedujeme do 24 hodin a 90 % z nich doručíme již další pracovní den!

Zásilkovna Z-BOX - 69 Kč

Zásilkovna Domů - 99 Kč

PPL Parcelshop - 69 Kč

PPL až domů - 99 Kč

Bezpečné on-line platby s GoPay

Využíváme bezpečnou a osvědčenou platební bránu GoPay, díky které vám můžeme nabídnout nejmodernější způsoby on-line plateb včetně Apple Pay nebo Google Pay.

Originální produkty z EU distribuce

Všechny produkty, které naleznete na našem e-shopu, jsou z originálních distribučních kanálů a mají všechny potřebné certifikace a označení k tomu, aby se mohly prodávat na území ČR.

POPIS PRODUKTU

Beauty of Joseon Ginseng Revive Serum je bohaté revitalizační sérum, které je speciálně navrženo pro posílení a oživení vaší pleti. Obsahuje vysoce účinný ženšenový extrakt, který je známý pro své antioxidanty a revitalizační vlastnosti. Toto sérum je navrženo tak, aby pomohlo redukovat známky stárnutí pleti, zlepšilo její texturu a dodalo jí mladistvý a zářivý vzhled.

Hlavní vlastnosti:

  1. Extrakt z ženšenu pro revitalizaci: extrakt je bohatý na živiny a antioxidanty, které pomáhají revitalizovat a oživit pokožku. Pomáhá zlepšit elasticitu pleti, redukovat jemné linky a vrásky a dodat jí mladistvý vzhled.
  2. Antioxidanty pro ochranu před poškozením: Beauty of Joseon Ginseng Revive Serum je bohaté na antioxidanty, které pomáhají chránit pokožku před volnými radikály a dalším vnějším poškozením. To přispívá k zachování zdravého a mladistvého vzhledu pleti.
  3. Hydratace a zklidnění: Sérum obsahuje hydratační složky, které pomáhají udržovat optimální hladinu vlhkosti v pleti. Zklidňuje podrážděnou pokožku a dodává jí pocit jemnosti a pružnosti.
  4. Rychlá absorpce: Lehká a neklející se textura séra se rychle vstřebává do pokožky, což umožňuje snadnou aplikaci a zanechává pocit svěžesti.

Objem: 30 ml

 

Pro koho je produkt vhodný?

    • pro pleť s pigmentací
    • pro zralou pleť s vráskami
    • pro mastnou pleť
    • pro suchou pleť
    • pro citlivou pleť

Nejste si jistí, zda-li je produkt vhodný právě pro Vás? Zjistěte svůj typ pleti!

Jak produkt používat?

2-3 kapky séra naneste na očištěnou a tonizovanou pokožku obličeje, rovnoměrně rozetřete a nechte vstřebat. Vyhýbejte se oblasti kolem očí. Používejte každý den, ráno a/nebo večer.

Upozornění

  • Pouze k zevnímu použití
  • Uchovávejte mimo dosah dětí
  • Neaplikujte na otevřené rány
  • V případě jakýchkoli známek podráždění přestaňte přípravek používat
  • V případě vniku produktu do očí důkladně propláchněte vodou
  • Expirace produktu uvedena na obalu

Složení

Panax Ginseng Root Water, Aqua, Butylene Glycol, Snail Secretion Filtrate, Dipropylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Glycerin, Niacinamide, Propanediol, Trehalose, Carbomer, Tromethamine, Xanthan Gum, Centella Asiatica Extract, Ganoderma Lucidum(Mushroom) Extract, Panax Ginseng Root Extract, Malt Extract, Sodium Polyacrylate, Adenosine, Glyceryl Acrylate/Acrylic Acid Copolymer, Disodium EDTA, Phellinus Linteus Extract, Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Forsythia Suspensa Fruit Extract, Lonicera Japonica(Honeysuckle)Flower Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Sodium Acetylated Hyaluronate

 

Oficiální stránka výrobce

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)